• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum

Crazybody

Yeni Üye
2 gün önce aldığım erkek 3,5 aylik muhabbet kuşum bugun salayim alissin dedim ama işler ters gitti oda da uçtu uçtu bir yere konamadı korkudan galiba duvarlara vurdu biraz en son durdu ama nefes nefese kaldi bayilacak sandim benim amacim alıştırmak dı ama olmadı alıştırma taktiği verirmisiniz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Birkac gün önce kafese hiç yaklasmayin kafesin içinde sizi izlesin. İki üç gün sonra yavaşça kafesin yanına gidip usul usul konuşun. Sesinize alıştıktan sonra yavaşça elinizi kafese sokun bekleyin öylece dokunmayın onun size ve elinize alışmasını bekleyin. Elinize rahatça gelmeye alışmaya başladıktan sonra salmaya baslayabilirsiniz o zamana kadar yaklaşık olarak 10-15 gün geçecek ve bu arada odayı da iyice tanımış olacak, böylece çıkınca da nereye konacağını rahatça kestirecektir. Çıkarmakla hata yapmışsınız ama artık yapmayın bir daha, zamanla korkusu da geçer 😊

Maviş Paşa

Tutkulu
Bende kuşu alır almaz salmakla hata yaptım ele geliyordu sevdiriyordu dışarı çıktı diğer kuşu gördü ne ele geliyor nede kafeste duruyor. 1 bucuk olacak ama felaket akıllı.😂

EnesGenç

Eski Forumcu
Bir hafta aldığınızdan çıkarmayın ilk uçuşta perdeleri örtün. Dışarı kaçmak isterken carparlar

Üst Alt