• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Muhabbet kuşum zehirlendi mi?

melekd

Aktif Üye
Merhabalar,veterinere de götürdüm.Akciğer enfeksiyonu ishal dedi.İshal ilacı probiyotik damlası verdi aradan birkaç saat geçmeden kuşum öldü malesef çok üzgünüm 😞

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhabalar,veterinere de götürdüm.Akciğer enfeksiyonu ishal dedi.İshal ilacı probiyotik damlası verdi aradan birkaç saat geçmeden kuşum öldü malesef çok üzgünüm 😞
Başınız sağolsun🙏🏻😞

melekd

Aktif Üye
Sağolun çok çok üzgünüm balık yedi diye oldu düşündüğüm için çok suçlu ihmalkar hissediyorum malesef😞😞😞

melekd

Aktif Üye
Kuşum her hasta olduğunda sizlerden destek aldım.Emekleriniz,desteğiniz için çok teşekkürler.Kuşumu kaybetmek hep korktuğum bir şeydi acısı çok zor ...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun Rabbim sabır versin inşallah 🤲🤲

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Kuşum her hasta olduğunda sizlerden destek aldım.Emekleriniz,desteğiniz için çok teşekkürler.Kuşumu kaybetmek hep korktuğum bir şeydi acısı çok zor ...
her kayıp bir tecrübe oluyor ne yazık ki, siz elinizden geleni yaptınız. dostumuz gittiği yerde çok daha mutlu ve sağlıklıdır eminim. olur da yeniden bir cana bakacak olursanız her türlü sorunuz için yardımcı olmak adına bizler buradayız. 🙏🏻

melekd

Aktif Üye
Böyle bir acıdan sonra şuan bir daha kuş bakabileceğimi sanmıyorum ama zaman belki firkrimi değiştirir o zaman görüşürüz nasipse.Tekrar teşekkür ediyorum sözleriniz içimi ferahlattı.