Merhabalar,veterinere de götürdüm.Akciğer enfeksiyonu ishal dedi.İshal ilacı probiyotik damlası verdi aradan birkaç saat geçmeden kuşum öldü malesef çok üzgünüm
Merhabalar,veterinere de götürdüm.Akciğer enfeksiyonu ishal dedi.İshal ilacı probiyotik damlası verdi aradan birkaç saat geçmeden kuşum öldü malesef çok üzgünüm
Kuşum her hasta olduğunda sizlerden destek aldım.Emekleriniz,desteğiniz için çok teşekkürler.Kuşumu kaybetmek hep korktuğum bir şeydi acısı çok zor ...
Kuşum her hasta olduğunda sizlerden destek aldım.Emekleriniz,desteğiniz için çok teşekkürler.Kuşumu kaybetmek hep korktuğum bir şeydi acısı çok zor ...
her kayıp bir tecrübe oluyor ne yazık ki, siz elinizden geleni yaptınız. dostumuz gittiği yerde çok daha mutlu ve sağlıklıdır eminim. olur da yeniden bir cana bakacak olursanız her türlü sorunuz için yardımcı olmak adına bizler buradayız.
Böyle bir acıdan sonra şuan bir daha kuş bakabileceğimi sanmıyorum ama zaman belki firkrimi değiştirir o zaman görüşürüz nasipse.Tekrar teşekkür ediyorum sözleriniz içimi ferahlattı.