• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum zehirlendi galiba ne yapmaliyim??

emirali10

Yeni Üye
Biraz önce aşağıdaydı sımdi yukarı çikti hala kanatlari acik ve durgun birkac dakika once de yine biraz kustu arada bir de gagasını tellere veya alttaki mazgala sürtüyor şuan hala kusuyor

Ekli dosyalar

emirali10

Yeni Üye
durumu nasıldır yarın sabah durumuna göre bakıp veterinere götürmek istiyorum gecer mi

emirali10

Yeni Üye
Yemden de suphelendigim icin yarin sabaha kadar yem vermeyecegim sıkıntı olmaz inşallah

Doğacı

Eski Forumcu
Yemden de suphelendigim icin yarin sabaha kadar yem vermeyecegim sıkıntı olmaz inşallah
Evet bence de vermeyin şüpheli olduğu için. Ama aç kalmasın,evde şırınga varsa besleme yaparsınız. Kursağının dolu olup olmadığını kontrol edersiniz zaten. Veteriner hekim gıda zehirlenmesi derse yemi vermezsiniz veya yiyecek içecek olarak ne verildiyse ..

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba çok geçmiş olsun gece okumuştum. Çok endişe ettim. İnşallah iyidir yavrucak

emirali10

Yeni Üye
Merhaba çok geçmiş olsun gece okumuştum. Çok endişe ettim. İnşallah iyidir yavrucak
Sağolun gece ısıklari kapattiktan sonra uyumaya başladı sabah erkenden yeni yem alıp koyduk şimdi maşallah daha iyi normal davranıyor sadece dışkıları normaline göre biraz daha sulu

Ekli dosyalar

Doğacı

Eski Forumcu
Kuşun videosunu atar mısınız

Doğacı

Eski Forumcu
Evet yeni yem aldık ve değistirdik çok sükür daha iyi inşallah bir daha bu durumu yaşamayız herkese yardımlarından dolayı cok teşekkür ederim
Yeminiz kuru ve serin yerde,güneş görmeyen yerde olsun o şekilde muhafaza edin. Cam kavanoza koyun ağzı kapalı olsun. Yem koyarken kontrol edersiniz bozulup bozulmadığını. Güvelenme,böceklenme olduğu zaman çöpe atın kullanmayın. Kafese yemliğe koyduğunuz yem de uzun süre kafeste durmasın,tazeleyin. Bayat yem kuşu öldürebilir

emirali10

Yeni Üye
Yeminiz kuru ve serin yerde,güneş görmeyen yerde olsun o şekilde muhafaza edin. Cam kavanoza koyun ağzı kapalı olsun. Yem koyarken kontrol edersiniz bozulup bozulmadığını. Güvelenme,böceklenme olduğu zaman çöpe atın kullanmayın. Kafese yemliğe koyduğunuz yem de uzun süre kafeste durmasın,tazeleyin. Bayat yem kuşu öldürebilir
Yem kilitli poşette duruyor dediklerinizi uygulayacagım sağolun