• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum zehirlendi mi?

ae5252

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sürekli uyku hali, halsizlik, kafasını ileri geri yaparak yem ve su dışarı çıkartma. Tüy kabartma
Hastalık Belirti Tarihi
6 May 2026
Kullanılan İlaç
Yok
Muhabbet kuşum bugün sabah iyiydi öğlene doğru halsizleşti. Suyunu değiştireyim dedim birde vitamin kattım suyuna geldiğimde kafeste kafasını ileri geri yaparak ağzından bir şeyler çıkartmaya çalışıyordu ve kafası sırılsıklam olmuştu. Bu zehirlenmiş mi demek oluyor? Yemi çok kaliteli değil normal pet shop yemiydi. Suluğundabirazcık yeşillik var kirli yani. Ne Yaomam gerekiyor? Bilgili kişiler yardımcı olabilir mi? Bu arada kustuktan sonra biraz daha kendine geldi sanki ama hala halsiz.

kuşun yaklaşık 2 saat önce çektiğim videosu: Watch WhatsApp Video 2026-05-06 at 20.50.50 | Streamable

Dışkısının resmi:
1778098280617.png

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum bugün sabah iyiydi öğlene doğru halsizleşti. Suyunu değiştireyim dedim birde vitamin kattım suyuna geldiğimde kafeste kafasını ileri geri yaparak ağzından bir şeyler çıkartmaya çalışıyordu ve kafası sırılsıklam olmuştu. Bu zehirlenmiş mi demek oluyor? Yemi çok kaliteli değil normal pet shop yemiydi. Suluğundabirazcık yeşillik var kirli yani. Ne Yaomam gerekiyor? Bilgili kişiler yardımcı olabilir mi? Bu arada kustuktan sonra biraz daha kendine geldi sanki ama hala halsiz.

kuşun yaklaşık 2 saat önce çektiğim videosu: Watch WhatsApp Video 2026-05-06 at 20.50.50 | Streamable

Dışkısının resmi:
Ekli dosyayı görüntüle 105016
Merhaba geçmiş olsun kanat açmada var, yemi değiştirin kapalı paket yem verin ve muz yedirin
Suyunu günlük değiştirin, çeşme arıtma su vermeyin lütfen

ae5252

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun kanat açmada var, yemi değiştirin kapalı paket yem verin ve muz yedirin
Suyunu günlük değiştirin, çeşme arıtma su vermeyin lütfen
suyunu tmeizleyip değiştirdim normal içme suyu vitamin de katmadım hasta olduğu için şu an daha iyi oldu kuş ötüyor vs. teşekkürler

Üst Alt