• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum yürümekte zorlanıyor

beyyza02

Müdavim
hep böyle miydi? parmağınızı, tüneği kavrayabiliyor mu ayağıyla? ayağı kırık ya da incinmiş gibi mi yoksa bir engeli mi mevcut anlamak gerek.

beyyza02

Müdavim
bir de alt kısmını atabilir misiniz kuşun ayaklarında şekil olarak bir sıkıntı var gibi.

Sorumluluk

Yeni Üye
Hayır değildi yürüyebiliyordu. Önce sol ayağına basmamaya başladı. Sonra diğer ayağına da basmamaya başladı. Parmağımızda ya da tünekte dururken resimdeki gibi tüm vücuduyla destek alıyor. Ayaklarıyla duramıyor.

beyyza02

Müdavim
ben bu konuda tecrübeli değilim. sadece araştırma yapmıştım. kuş felç geçirmiş büyük ihitmalle. bir abimizin videosunda şerit parazit kaynaklı olduğunu duymuştum kuşun durumu bu gibi. tedavide kesinlikle kesinlikle d vitamini kullanın (dervit 3) sabah akşam ağıza birer damla. elinizde b vitamini ve iç parazit ilacı olsun dervit ten sonra çoğu yerde bunun kullanıldığını gördüm. ustalar da bakacaltır. takviyeler dışında bir leğene yem koyun içinde oynasın güzelce yemek yer ve antrenman yapar. doğal yağlarla kuşun ayağına masalar yapın hatta ılık suda güzelce masaj yaparsanız çok iyi olur.

+++ aspur Darı gibi enerji verecek besinlere ağırlık verin bu süreçte. Bu bilgilerin çoğunu bahsettiğim videodan duydum size de atarım bulabilirsem. sevgi ve ilgiyle iyileşecrğini düşünüyorum

Son düzenleme:

Sorumluluk

Yeni Üye
ben bu konuda tecrübeli değilim. sadece araştırma yapmıştım. kuş felç geçirmiş büyük ihitmalle. bir abimizin videosunda şerit parazit kaynaklı olduğunu duymuştum kuşun durumu bu gibi. tedavide kesinlikle kesinlikle d vitamini kullanın (dervit 3) sabah akşam ağıza birer damla. elinizde b vitamini ve iç parazit ilacı olsun dervit ten sonra çoğu yerde bunun kullanıldığını gördüm. ustalar da bakacaltır. takviyeler dışında bir leğene yem koyun içinde oynasın güzelce yemek yer ve antrenman yapar. doğal yağlarla kuşun ayağına masalar yapın hatta ılık suda güzelce masaj yaparsanız çok iyi olur.

+++ aspur Darı gibi enerji verecek besinlere ağırlık verin bu süreçte. Bu bilgilerin çocuğunu bahsettiğim videodan duydum size de atarım bulabilirsem. sevgi ve ilgiyle iyileşecrğini düşünüyorum
Anladım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Sorumluluk

Yeni Üye
kuş nasıl acaba :(
Kuş şu an eskisinden daha iyi. Yürüyebiliyor. Masanın üstünden kalkış yaparak paralel şekilde uçabiliyor ama yerden yükseğe uçamıyor. Ciddi bir gelişme var tünekte tutunamıyordu ama artık rahatça tutunabiliyor. Yaşıtlarına göre biraz geride olsa da hastalığını atlattı diyebiliriz çok sevinçliyiz. Gelişmesi zaman alıyor ama gelişiyor. Hayırlı sahurlar teşekkürler

beyyza02

Müdavim
Kuş şu an eskisinden daha iyi. Yürüyebiliyor. Masanın üstünden kalkış yaparak paralel şekilde uçabiliyor ama yerden yükseğe uçamıyor. Ciddi bir gelişme var tünekte tutunamıyordu ama artık rahatça tutunabiliyor. Yaşıtlarına göre biraz geride olsa da hastalığını atlattı diyebiliriz çok sevinçliyiz. Gelişmesi zaman alıyor ama gelişiyor. Hayırlı sahurlar teşekkürler
aa çok sevindim😍😍 inşallah gitgide daha da iyi olur, gelişmeleri bekliyorum. size de hayırlı sahurlar ☺🙏

Üst Alt