• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! muhabbet kuşum vik vik ses çıkarıyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gritli kuş kumu da yemleri de iyidir. Antibiyotik nedeniyle dışkılarda farklılık olabilir ☺

sedanrk

Aktif Üye
Kuyrukta sekme gözükmüyor maşallah çok hareketli yalnız plastik tünekleri ayak sağlığı için ahşap ile değiştirin.
az da olsa kuyrukta sekmesi var öncekine kıyasla daha az tabi elhamdülillah, bazen böyle çok hareketli ama sonra duruluyor yoruluyor sanırım. veteriner bir süre dışarı çıkartmayın dedi hem zayıfladığı için hem de yorulmaması için. plastik tüneklerin mantar yaptığını da burada yeni öğrendim yapacağım çok şey var 😄 aman o düzelsin de

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
bu başlıktan sonra kuşu iki kez veterinere götürdüm ciğerlerinin dolduğunu söyledi ve ilaç kullanmaya başladık suluğuna katıyorum her gün, ilaç kullanmaya başladıktan sonra hareketlendi vik viklemesi kesildi. şimdi 1-2 gündür sıkça kum tükettiğini görüyorum bu normal mi?
Merhabalar ciğerinde sıvı olduğunu hangi tetkikle ulaştı bende kuşum vik vik sesi gözlemliyorum, iyleşmişti yalnız dördüncüye bu olay tekrarlıyor. Her seferınde tamamen ıylesıp gerı başlıyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhabalar ciğerinde sıvı olduğunu hangi tetkikle ulaştı bende kuşum vik vik sesi gözlemliyorum, iyleşmişti yalnız dördüncüye bu olay tekrarlıyor. Her seferınde tamamen ıylesıp gerı başlıyor.
Ablacım senin minikte crd olabilir, crd iyileşir ama sonrasında bağışıklık düştüğü anda tekrarlayan bir mikoplazma hastalığıdır ☺

Üzümlü Kek

Aktif Üye
Ablacım senin minikte crd olabilir, crd iyileşir ama sonrasında bağışıklık düştüğü anda tekrarlayan bir mikoplazma hastalığıdır ☺
Peki ne önerirsiniz ben ne yaptıysam geçiremedim gözünün içine bakıyorum öyle titriyorum üstüne bir geçiyor iyi oluyor sonra yine aksırma ve sesli nefes alma başlıyor ama keyfi o kadar yerinde ki hasta demezsiniz yani

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Antibiyotik yerine neftor öneririm, bir hafta kullanın ☺ Mamaist.comdan alabilirsiniz 🌸

Üzümlü Kek

Aktif Üye
Antibiyotik yerine neftor öneririm, bir hafta kullanın ☺ Mamaist.comdan alabilirsiniz 🌸
Evet evet onu kullanıyorum 10 gün kullandık geçti gayet iyiydi ama bu üç dört gündür yine başladı bende yine kullanmaya başladim suyun içine karıştırmam söylemişti acaba direk mi versem

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Direkt vermeyin içinde okaliptüs var yakar, kullanabilirsiniz o vitamini de ☺ Daha önce hangi antibiyotiği kullandınız

Üst Alt