• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! muhabbet kuşum vik vik ses çıkarıyor

sedanrk

Aktif Üye
Merhaba. Takviyeler Dışında Bence Solunum Problemi İlerlememesi Icin Bir Kanatli Uzmanına Gidilmeli. Test Yaptırın Lütfen. Antibiyotik Kullanması Gerekli. Geçmiş Olsun
daha önce hastalandığında iki farklı yere götürdüm, birkaç tane ilaç kullandık ama asla fayda etmedi. küçük bir yerde yaşıyorum götürebileceğim yerlere götürdüm. daha sonra buradan tavsiyeyle neftor kullandık o zaman düzelmişti ama bende kronikleştiğini düşünüyorum ne kadar dikkat etmeye çalışsak da ara ara tıkanıyor böyle. tekrar neftor tedavisine başlasam sonrasında probiyotik ve takviyelerle devam etsem fayda etmez mi?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
daha önce hastalandığında iki farklı yere götürdüm, birkaç tane ilaç kullandık ama asla fayda etmedi. küçük bir yerde yaşıyorum götürebileceğim yerlere götürdüm. daha sonra buradan tavsiyeyle neftor kullandık o zaman düzelmişti ama bende kronikleştiğini düşünüyorum ne kadar dikkat etmeye çalışsak da ara ara tıkanıyor böyle. tekrar neftor tedavisine başlasam sonrasında probiyotik ve takviyelerle devam etsem fayda etmez mi?
Sakarya İçin @Tarık T. Biliyordu Bir Kanatli Uzmanı. Takviyelerle Sadece Baskılarsınız Kronik Hale Geldiği zaman İlaç bile Fayda Etmiyor Bazen. Ben Solunum Probleminde İlaç Kullanılması gerektiğini düşünüyorum. En başından Önlem alinsin ki ileride Solunum Problemi Yaşanmasın. Yoksa Kronik Hale Geliyor. Ama Yine Hekime Danisin. Verdigi Ilaci Yine Burada Paylasin Bizde Yardimci Oluruz. 🙏

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba, Serdivan da Myd Veteriner kliniği var Mehmet hoca Sakarya da kuşlardan anlayan tek hekim bildiğim kadarıyla gitmediyseniz mutlaka kendisini arayın götürün bir görsün duruma göre farklı şehirde ki bir uzmana götürmeniz gerekebilir.

Üst Alt