• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum sabahtan beri uyukluyor kusuyor.

Selin

Paylaşımcı
açıkçası salmak istemiyordum Selin hanım ama ikinci yiyişimizde birazcık boğuştuk gibi oldu stres altına girmemesi adına evde 3-4 dakika tur atmasına izin verdim şimdi kafesimizdeyiz. fakat bu 5-7 damla kusuma yetecek mi? ne kadar süre sonra tekrar vermeliyim
Ara ara yapmanız lazım yetmez tabiki. Halâ aşağıda mı duruyor biraz canlılığı geldi mi

awyre

Yeni Üye
kötü duruyoruz yukarıda da duruyoruz ama kafamızı hep bir şeye yaslamak zorunda kalıyoruz yumurtanın üstüne biraz su vermeli miydim

awyre

Yeni Üye
kötü duruyoruz yukarıda da duruyoruz ama kafamızı hep bir şeye yaslamak zorunda kalıyoruz yumurtanın üstüne biraz su vermeli miydim
hiç hareketten kastım gerçekten hiç hareket yok arkadaşlar hani ses seda değil gözünü dahi açmıyor öyle olduğu yerde duruyor şu fotoğrafı attığım andan beri hala aynı şekilde mesela gözler hep kapalı

Selin

Paylaşımcı
hiç hareketten kastım gerçekten hiç hareket yok arkadaşlar hani ses seda değil gözünü dahi açmıyor öyle olduğu yerde duruyor şu fotoğrafı attığım andan beri hala aynı şekilde mesela gözler hep kapalı
Şu kadar zamanlamada verin diyemem elle besleme konusuna vakıf değilim dediğim gibi, ama 5 6 damla yediyse yeterli değil kuşu çok zorlamadan birazdan tekrarlayin daha sonra birkaç kere daha yedirin. Kuşunuza veteriner müdahalesi şart gibi bi araştırıp bakın hiç mi yok

Selin

Paylaşımcı
Şu kadar zamanlamada verin diyemem elle besleme konusuna vakıf değilim dediğim gibi, ama 5 6 damla yediyse yeterli değil kuşu çok zorlamadan birazdan tekrarlayin daha sonra birkaç kere daha yedirin. Kuşunuza veteriner müdahalesi şart gibi bi araştırıp bakın hiç mi yok

awyre

Yeni Üye
dışkımız biraz yumurta beslenmesinden sonra bu hale döndü

mona rıza

Yeni Üye
acil olarak hemen veterinere götürün ya da 7/24 açık bir veterinerden enrofloksasin etken maddeli antibiyotik isteyin

evde antibiyotik varsa isimlerini yazabilirsiniz

awyre

Yeni Üye
arkadaşlar neler yaptıysam olmadı, kurtaramadım oğlumu hepinize çok teşekkür ederim özellikle Selin hanım kendi kuşunuz gibi ilgilendiniz

Selin

Paylaşımcı
arkadaşlar neler yaptıysam olmadı, kurtaramadım oğlumu hepinize çok teşekkür ederim özellikle Selin hanım kendi kuşunuz gibi ilgilendiniz
Cok üzüldüm geçmiş olsun. Rica ederim ne demek keşke elimden daha fazlası gelseydi. Sizin de yaşatma çabanız anında müdahaleniz ve ozveriniz gerçekten takdir edilesi. Yeni bir can sahiplenirseniz her zaman sizi aramızda görmek isteriz

awyre

Yeni Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar yeni bir can sahiplendim hemen bunun hakkında da sormam gereken şeyler var yeni konu açıyorum

Üst Alt