• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşum nefes alırken ses çıkarıyor

saskin06

Yeni Üye
Augmentin-BID fort 400mg ve Tetra 500mg kapsül

saskin06

Yeni Üye
Avi-Ast ve Avisol-A kullanmaya da devam ediyorum

Bahar Y.

Müdavim
Yanlış etkenli antibiyotik kullanmışsınız. Öncelikle kuşa probiyotikli su içirin, ardından kursak beslemesi yapın elle besleme maması ile bunlar şuan acil olan ve monodoks kapsül temin edin doksisiklin etkenli antibiyotik yani.

saskin06

Yeni Üye
birini bir pet-shop birini ise eczane. yaşadığım yerde kapsamlı bir veteriner yok maalesef. ilaçları da internette bulmakta çok zorlanıyorum.

saskin06

Yeni Üye
bu önerdiğiniz iki ilacı nereden alabilirim? veterinerde ve petshop'ta yok çünkü buradaki

Bahar Y.

Müdavim
Yanlış ilaç kullanımı...
Söylediğim şeyleri acilen yaptıktan sonra bilgilendirme yapın, siz elle besleme yapamazsanız bilen birinden rica edin elle besleme maması ile beslesin kuşu, sizde probiyotikli suyu içirin

Bahar Y.

Müdavim
bu önerdiğiniz iki ilacı nereden alabilirim? veterinerde ve petshop'ta yok çünkü buradaki
Probiyotik ilaç değil imternetten temin edebilirsiniz, monodoks beşeri bir ilaçtır, eczaneden temin edebilirsiniz ama önce küçücük canı olan hayvanı uyutma fikrinden vazgeçin.

Semihzz123

Tutkulu
birini bir pet-shop birini ise eczane. yaşadığım yerde kapsamlı bir veteriner yok maalesef. ilaçları da internette bulmakta çok zorlanıyorum.
Eczane ne anlar ki muhabbet kuşundan öneriler yapılmış inşallah iyileşir.

saskin06

Yeni Üye
yumurta ve bisküvi'den bir mama yapıp elle beslesem, probiyotik olarak da ev yoğurdu suyunu suluğuna karıştırsam olur mu acaba?

Bahar Y.

Müdavim
Entrobac probiyotik veya diyazm olması gerekiyor, elle besleme maması olarakta a21 in bölünmüş elle besleme maması var ondan temin edebilirsiniz

saskin06

Yeni Üye
Nutribird A21 Yavru Elle Besleme Maması ve Dıazyme 256 Kuşlar Için Doğal Probiyotik Takviyesi sipariş verdim şimdi. Teşekkür ederim ilginiz için.

saskin06

Yeni Üye
Öyle bir karışım hazırladım az önce, ama ağzını kapalı tutuyor ve şırıngayı reddediyor. Ağzını zorla açmak da istemiyorum, hayvan zaten halsiz ve nefes alamıyor. Ne yapmalıyım sizce?

Bahar Y.

Müdavim
Nutribird A21 Yavru Elle Besleme Maması ve Dıazyme 256 Kuşlar Için Doğal Probiyotik Takviyesi sipariş verdim şimdi. Teşekkür ederim ilginiz için.
Rica ederim, idareten @Taha abinin dediği şekilde besleyin kuşu, sevdiği yiyecekler varsa ezip yedirin vs

saskin06

Yeni Üye
Sıkıntı kuşun yutmaması, zorlayıp gagasını açsam da bu sefer de yutmuyor, ağzının kenarından akıp dükülüyor. Hayvanda en ufak bir hareket yok vücudunun hiçbir yerini oynatamadığı gibi yutmaya da çalışmıyor. Nasıl yapsam gerçekten bilmiyorum artık

Bahar Y.

Müdavim
Sıkıntı kuşun yutmaması, zorlayıp gagasını açsam da bu sefer de yutmuyor, ağzının kenarından akıp dükülüyor. Hayvanda en ufak bir hareket yok vücudunun hiçbir yerini oynatamadığı gibi yutmaya da çalışmıyor. Nasıl yapsam gerçekten bilmiyorum artık
Kursak beslemesi yapamaz mısınız

Semihzz123

Tutkulu
Sizmi yapamadiniz acaba kuşu alın elinize yavaş yavas verin soluk borusuna dikkat edin aç ise mecbur yiyecek

Semihzz123

Tutkulu
En azından sipariş ettiğiniz mama ve probiyotik gelene kadar idare edin.

Üst Alt