S Ster Yeni Üye Katılım 14 Haz 2021 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 14 Haz 2021 #1 muhabbet kuşumun kafesine büyük misket koydum birkaç gün geçti şuan yumurtası sanıyor misketi. misketi yuvasından alınca elime saldırıyor. sizce almalımıyım
muhabbet kuşumun kafesine büyük misket koydum birkaç gün geçti şuan yumurtası sanıyor misketi. misketi yuvasından alınca elime saldırıyor. sizce almalımıyım
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 14 Haz 2021 #2 Ster' Alıntı: muhabbet kuşumun kafesine büyük misket koydum birkaç gün geçti şuan yumurtası sanıyor misketi. misketi yuvasından alınca elime saldırıyor. sizce almalımıyım Genişletmek için tıkla ... Sahiplenmistir almanıza gerek yok.yanina eş alırsanız alın
Ster' Alıntı: muhabbet kuşumun kafesine büyük misket koydum birkaç gün geçti şuan yumurtası sanıyor misketi. misketi yuvasından alınca elime saldırıyor. sizce almalımıyım Genişletmek için tıkla ... Sahiplenmistir almanıza gerek yok.yanina eş alırsanız alın
Yusuf Kürşat Akkuş Eski Forumcu Kurucu Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 1,979 Tepkime puanı 2,240 Puanları 113 Yaş 40 14 Haz 2021 #3 Oyun oynuyordur sahiplenmiştir.