• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Muhabbet Kuşum Heryere Çarpıyor

PoopKiller

Yeni Üye
1 aylık benle 4 haftadır beraber, ısırması ve sulu hapşurmasıda var ısırması ele çıkınca geçiyor kafes içinde elden ayrılmıyor fakat salınca kendini sağsola vurup yere atıyor, iç kanama geçirmesinden korkuyorum.

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
1 aylık benle 4 haftadır beraber, ısırması ve sulu hapşurmasıda var ısırması ele çıkınca geçiyor kafes içinde elden ayrılmıyor fakat salınca kendini sağsola vurup yere atıyor, iç kanama geçirmesinden korkuyorum.
kuş 1 aylık ise uçması işin kafesten çıkarmayın biraz büyüsün 1 aylık kuş uçamaz ki zaten orada bi yanlış anlaşılma var kekik çayını burun deliklerine püskürtün üşütmüş olabilir yeteri kadar ısınamamış olabilir hava almamasına ceyranda kalmamasına dikkat edin

PoopKiller

Yeni Üye
kuş 1 aylık ise uçması işin kafesten çıkarmayın biraz büyüsün 1 aylık kuş uçamaz ki zaten orada bi yanlış anlaşılma var kekik çayını burun deliklerine püskürtün üşütmüş olabilir yeteri kadar ısınamamış olabilir hava almamasına ceyranda kalmamasına dikkat edin
hapşurması dışında hiçbir değişikliği yok enerjisinde kafes dışınada aşırı enerjik diye sordum o konuda teşekkürler, vitamin takviyesi kullanıyordum zaten de kekik çayını sıcakkenmi pükürtcem soğukkenmi? bide 4 haftadır hapşuruyor ısırma sebebinide söylerseniz sevinirim

Üst Alt