• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta

miracyildiz

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kabarma, sulu ve koyu renkte dışkı, oturduğu yerde kanadını kısa kısa çırpması
Hastalık Belirti Tarihi
18 Nis 2025
Merhaba muhabbet kuşum 2 buçuk yaşında dünden beri yani 2 gündür halsiz, ötmüyor, kabarık duruyor, dışkısı sulu ve koyu renkte fazla yemek yemiyor. Vitamin veriyorum yemini suyunu her gün değiştiriyorum kafesini temiz tutuyorum. Bugün oturduğu yerde 3 4 saniyede bir kısa kısa kanadını çırpıyor titreme gibi mi tam anlayamadım ama sürekli yapıyor bulunduğum yerde kuş veterineri yok çok üzgünüm lütfen yardım edin

Mert G.

Eski Forumcu
Merhaba muhabbet kuşum 2 buçuk yaşında dünden beri yani 2 gündür halsiz, ötmüyor, kabarık duruyor, dışkısı sulu ve koyu renkte fazla yemek yemiyor. Vitamin veriyorum yemini suyunu her gün değiştiriyorum kafesini temiz tutuyorum. Bugün oturduğu yerde 3 4 saniyede bir kısa kısa kanadını çırpıyor titreme gibi mi tam anlayamadım ama sürekli yapıyor bulunduğum yerde kuş veterineri yok çok üzgünüm lütfen yardım edin
Kuşun uzun dıskı resmı ve videosunu görelim Streamble üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız