• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Enfeksiyon var minikte kanatlı uzmanı görsün, vilmectin ense damlası alın ense derisine bir damla damlatın, 10 gün sonra tekrarlayın iyi gelir 🌸 mamaist whatsapp hattından temin edebilirsiniz 🌸

miracyildiz

Yeni Üye
Enfeksiyon var minikte kanatlı uzmanı görsün, vilmectin ense damlası alın ense derisine bir damla damlatın, 10 gün sonra tekrarlayın iyi gelir 🌸 mamaist whatsapp hattından temin edebilirsiniz 🌸
Çok teşekkür ederim alacağım ama burada kuş veterineri yok maalesef napıcam bilmiyorum çok üzgünüm dediklerinizi yapacağım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

miracyildiz

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum 3.5 yaşında ctesi günü hastalanmaya başladı. Ctesi yem yiyip kustu. Kanadını süsrekli titretiyor. Kanarık duruyor çok kilo verdi halsiz sürekli uyuyor dalında. Ama lkanadı hep titriyor. Yemek yemiyor su içmiyor. Veterinere gittim bağırsak düzenleyici verdi. İshaligeçmeden antibiyotik veremem kuşu kaynedebiliriz dedi. Dün bağırsak düzenleyiciye başladık ama bugğn hala aynı. Azönce 3 4 kere mik diye kısık seske ses çıkardı daha önve duymadığımızz bi ses. Çokendişeliyim. Veterimeröyle dediğinden ilaca falan da başlamadık. Neyapmalıyım lütfen yardım edin