K kira Yeni Üye Katılım 18 Ağu 2023 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 18 Ağu 2023 #1 Merhaba bu gün kuşlarımi yıkarken bir şey farkettim kalça tarafı kırmızı ve büyük ne yapabilirim
ByAreS Aktif Üye Katılım 18 Ağu 2023 Mesajlar 83 Tepkime puanı 29 Puanları 18 18 Ağu 2023 #2 Merhaba, geçmiş olsun kuşunuz da büyük ihtimal parazit bulunmakta.Parazit ilacı alıp kullanın düzeleceğini düşünüyorum
Merhaba, geçmiş olsun kuşunuz da büyük ihtimal parazit bulunmakta.Parazit ilacı alıp kullanın düzeleceğini düşünüyorum
P pyech Yeni Üye Katılım 21 Tem 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 1 18 Ağu 2023 #3 PauL' Alıntı: Merhaba, geçmiş olsun kuşunuz da büyük ihtimal parazit bulunmakta.Parazit ilacı alıp kullanın düzeleceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... merhaba konu başlıığının sahibiyim hangi parazit ilacını almalıyım ve nasıl uygulamalıyım
PauL' Alıntı: Merhaba, geçmiş olsun kuşunuz da büyük ihtimal parazit bulunmakta.Parazit ilacı alıp kullanın düzeleceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... merhaba konu başlıığının sahibiyim hangi parazit ilacını almalıyım ve nasıl uygulamalıyım
P pyech Yeni Üye Katılım 21 Tem 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 1 18 Ağu 2023 #4 D3V1L' Alıntı: Geçmiş olsun veterinere götürürseniz iyi olur Genişletmek için tıkla ... bende öyle düşünüyorum ama veteriner ücretleri ne kadar bilmiyorum
D3V1L' Alıntı: Geçmiş olsun veterinere götürürseniz iyi olur Genişletmek için tıkla ... bende öyle düşünüyorum ama veteriner ücretleri ne kadar bilmiyorum
P pyech Yeni Üye Katılım 21 Tem 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 1 18 Ağu 2023 #5 veterinere götürmeden önce yapabilceğim birşey varmı