• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet Kuşum Hasta Oldu

Doğacı

Eski Forumcu

alınamaz

Yeni Üye
Merhaba, entrobac probiyotiği 3 gündür kullanıyorum ve kuşun kursağındaki çıkıntı azaldı, ve daha çok ötüyor, yani entrobac iyi geldi gibi hissediyorum. Yarın ve ertesi günü gervit-w vermem gerekiyor. Gervit verdikten sonra 1 gün normal taze su yerine bu gün de entrobac versem nasıl olur?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, entrobac probiyotiği 3 gündür kullanıyorum ve kuşun kursağındaki çıkıntı azaldı, ve daha çok ötüyor, yani entrobac iyi geldi gibi hissediyorum. Yarın ve ertesi günü gervit-w vermem gerekiyor. Gervit verdikten sonra 1 gün normal taze su yerine bu gün de entrobac versem nasıl olur?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evet makale değil ancak sitenin anlaşmalı olduğu ve ordan alınması önerilen site bu ürünün kullanımı için bunları yazmış.
Evet her şeye bir cevabımız vardır evelallah hiçbir sorudan kaçmadık ☺sitenin anlaşmalı olduğu yer değil bir kere onu size yanlış anlatmışlar bu site için kurulmuş bir e ticaret sitesi ve aldığı ürünleri önce kendi kullanıp sonra satışa sunan daha önce 3 ayda bozulan bölünmüş takviyelere ve şikayetlere dur deyip 1 senede bozulmayan cam sişelerde sunarak sizlere ve canlara yardım etmek için kuruldu. 👍Alınması önerilen kısma gelince size bir soru sormak istiyorum. Siz memnun kaldığınız bir yeri eşinize dostunuza tavsiye etmez misiniz? Ben şahsen tavsiye ederim ve ediyorum da ☺
Son olarak da virkons un açıklamasını direkt sitesinden kopyala yapiştir yapmıştık ve suyuna verilmesi kısmını silmeden paylaşmıştık şimdi düzelttik 👍

alınamaz

Yeni Üye
Söylediğiniz keçiören hayvan hastanesine maalesef gidemedim. Daha yakınımda bir yere gittim ama orası da kursak mantarı için test yapmıyormuş. Kuşun dilindeli beyazlık azaldı ama hala hasta. Programa birebir uydum. Bu tarihten sonra hiç entrobac ve gervit yok programda. Acaba haftaya entrobac versem sorun olur mu?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Söylediğiniz keçiören hayvan hastanesine maalesef gidemedim. Daha yakınımda bir yere gittim ama orası da kursak mantarı için test yapmıyormuş. Kuşun dilindeli beyazlık azaldı ama hala hasta. Programa birebir uydum. Bu tarihten sonra hiç entrobac ve gervit yok programda. Acaba haftaya entrobac versem sorun olur mu?
Düzenli bir şekilde verin, hiç sorun olmaz, hatta fayda sağlar

alınamaz

Yeni Üye
Son düzenleme:
Üst Alt