• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet Kuşum Hasta Oldu

alınamaz

Yeni Üye
Probiyotiği toz bir şekilde kuşun yemine koyabilir miyim?

alınamaz

Yeni Üye
Bu sabah Entrobac probiyotik verdim. Yarın ne vermeliyim? Virkon-s kullansam çok mu zararı olur?

Doğacı

Eski Forumcu
Ayrıca sizden video istenmiş atmamışsınız. Kuşunuzun görseline bakmadan size yardımcı olunamaz. Yardım edilmesini istiyor iseniz detaylı bilgileri paylaşmanız gerekir.

alınamaz

Yeni Üye
Ayrıca sizden video istenmiş atmamışsınız. Kuşunuzun görseline bakmadan size yardımcı olunamaz. Yardım edilmesini istiyor iseniz detaylı bilgileri paylaşmanız gerekir.
Kuşum konuyu açtıktan sonra kusmadı hiç, olsa atardım zaten. Buraya virkon-s hakkında yazıyorum çünkü yine bu sitede yazılan bir makalede hastalık olduğı zaman haftada 3 gün verilebileceği yazıyor, kafama estiği için yazmıyorum.
Screenshot.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kuşum konuyu açtıktan sonra kusmadı hiç, olsa atardım zaten. Buraya virkon-s hakkında yazıyorum çünkü yine bu sitede yazılan bir makalede hastalık olduğı zaman haftada 3 gün verilebileceği yazıyor, kafama estiği için yazmıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 57593
Merhaba haklısınız önceden tavsiye ediliyormuş.. Fakat kimyasal olduğu için şuan önerilmiyor.
Link i kopyalayıp paylaşır mısınız lütfen, tam olarak

alınamaz

Yeni Üye
Merhaba haklısınız önceden tavsiye ediliyormuş.. Fakat kimyasal olduğu için şuan önerilmiyor.
Link i kopyalayıp paylaşır mısınız lütfen, tam olarak
Entrobac Probiyotik kullanmaya devam mı edeyim yoksa amin forte veya gervit mi koyayım? Suyuna koymanın yanında yemine de eklesem zararı olur mu, ne kadar koymalıyım?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Entrobac Probiyotik kullanmaya devam mı edeyim yoksa amin forte veya gervit mi koyayım? Suyuna koymanın yanında yemine de eklesem zararı olur mu, ne kadar koymalıyım?
Evet 1 yıl önce paylaşılmış, dün yararlı olan bugün zararlı olabiliyor malesef, toplumda da bu böyle doğru bildiğimiz yanlış oluyor😊👍

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Entrobac 1 gün mü verdiniz, en az 3 gün kullanın, sulukta 8 saat max, sonra su tazelenmeli. 2 gün taze su Gervit-w 5 damla yarım suluk, 2 gün taze su, btAmin forte. Tamamen düzelmişse🤲😊o hafta 2 kere btAmin forte verin tüy ve kas gelişimi için.

alınamaz

Yeni Üye
Entrobac 1 gün mü verdiniz, en az 3 gün kullanın, sulukta 8 saat max, sonra su tazelenmeli. 2 gün taze su Gervit-w 5 damla yarım suluk, 2 gün taze su, btAmin forte. Tamamen düzelmişse🤲😊o hafta 2 kere btAmin forte verin tüy ve kas gelişimi için.
Evet sadece bugün verdim,
Şu program uygun mudur?
Bugün9 ock10 oc11oc12oc13oc14oc
EntrobacEntrobacEntrobacGervitGervitSuSu
Kekik çayı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
15 ocak su
16 ocak btAmin forte
17 su
18 su

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Teşekkürler uyacağım bu programa. Biraz daha enerjik bugün, kafesindeki oyuncaklarla oynuyor, iştahı da var.
Maşallah gözlemleyin Zeolit var mı elinizde?
Varsa yumurta verirseniz arada onuda üzerine mercimek tanesi kadar serpin, verin lütfen, diğer takviyeler ile çakışabilir sorun olmaz🐦😊

alınamaz

Yeni Üye
Maşallah gözlemleyin Zeolit var mı elinizde?
Varsa yumurta verirseniz arada onuda üzerine mercimek tanesi kadar serpin, verin lütfen, diğer takviyeler ile çakışabilir sorun olmaz🐦😊
Hayır maalesef yok, yumurtaya alışık değil daha önce verdim ama yemedi. Yeminin arasına karıştırarak yemesini sağlayabilir miyim?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hayır maalesef yok, yumurtaya alışık değil daha önce verdim ama yemedi. Yeminin arasına karıştırarak yemesini sağlayabilir miyim?
Yumurta ve muzda B7 ve H vitamini var tüy gelişimini destekler mükemmel şekilde, yese iyi olur😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Verdiğimde yemiyor. Nasıl yedirebilirim acaba bir yöntem var mıdır?
Elinizde yemeyi seviyorsa deneyin, yanına yem ekleyin az olsun, kafesin dışında ikram edebilirsiniz, en çok sevdiği neyse onunla verin, yavaş yavaş alışır ve severek yer😊🐦

Üst Alt