• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta mi?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşa komplike bir tedavi olarak tetramezatin verebilirsin.

Murat Halisdemir

Müdavim
Geçmiş olsun sıvı toplaması varmı ele alıp kontrol edilmesi lazım kanatlı uzman götürürsen iyi olur

Sinem34

Yeni Üye
Öncelikle imkan varsa kanatlı uzamanı yoksa bir iki soru soracağım.Kusma var mı? Hırıltı var mı? Nefes alma vb de…İştahı nasıl?
Yemini yiyor ,suyunu iciyor beslenmeyle ilgili sorunu yok. Hırıltı ve kusmasi da yok. İki gündür cok sakin ve sürekli tuylerini kabartiyor. Bir de anüs bolumune yakın yerde belirgin nefes alis veriş hareketi mevcut. Bir ay oldu geleli erkegimiz cok urkekti hareketliydi simdi o canliligi yok mesela. İki gundur farkli birseyde yiyip icmedi sadece yem harici marul yediler ve kanatlarindaki kasintilari icin suyuna damla damlatiyorum ama iki hafta olacak bunu da vereli.

Sinem34

Yeni Üye
Veterinere götürdüm durumu kötü dedi. Enfekte olmuş. İki ilac verdi her gün kullanmam gereken . İki gune olmezse antibiyotik etki etmiş kurtaririz demektir dedi. Ama bilin durumu çok kötü dedi. Cok üzgünüm 😔😔

Sinem34

Yeni Üye
Benim dediklerimi söylemiş enfeksiyon var olduğunu ve bizde antibiyotik etken maddeli ilaç söyledik.Ama iyi yapmışsınız durumdan haberdar edin.Geçmiş olsun.
Veteriner 2 güne ölür demisti ama yinede denedik olmadı malesef 😔😔 kardeşi tek kaldı. Ne zor birsey bana göre degil sanırım fazla etkilendik bu durumdan

Üst Alt