• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta mı ?

mberkinizm

Aktif Üye
Arkadaşlar kuşumun kafesinde böyle bi sıvı var dışkısı galiba veya kusmuş da olabilir ne yapabilirim yardım edin lütfen

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşunuzun net olacak şekilde videosunu görebilir miyiz. Birde tekrardan temiz beyaz peçeteye en güncel dışkı fotosu da rica edelim.

mberkinizm

Aktif Üye
Streamable Video bu videosu dışkı fotoğrafı da eklicektim ama peçeteye yapmadı kutunun üstünw koyunca yaptı yine de anlaşılır diye düşünüyorum.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Merhabalar, kuşunuzda ne gibi belirtiler var? Neler yer, ne içer? Bakım düzeninden bahseder misiniz? İlk gönderdiğiniz dışkı bu arada ve normal değil

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşun bir videosunu atabilir misiniz

mberkinizm

Aktif Üye
Merhabalar, kuşunuzda ne gibi belirtiler var? Neler yer, ne içer? Bakım düzeninden bahseder misiniz? İlk gönderdiğiniz dışkı bu arada ve normal değil
haftaiçi pek ilgilenemiyorum dershanem ve sporum var akşam 6 gibi geliyorum eve ama ballı yemi ve normal yemi var vitamin vs. eklediğim suyu var krakeri var onun dışında 2 haftada bir tüy spreyi var onu sıkıyorum ve 2 günde bir kafesini temizliyorum.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
haftaiçi pek ilgilenemiyorum dershanem ve sporum var akşam 6 gibi geliyorum eve ama ballı yemi ve normal yemi var vitamin vs. eklediğim suyu var krakeri var onun dışında 2 haftada bir tüy spreyi var onu sıkıyorum ve 2 günde bir kafesini temizliyorum.
Öncelikle kraker, ballı yemi çıkaralım. Hayvana zararı var, faydası yok. Vitamin ne marka? Entrobac probiyotik alıp 3 gün, suluğa şişe su koyup (yarım suluğa pirinç tanesimkadar entrobac)günlük tazeleyelim.her gün taze su ile hazırlayalım. Bir de streamable.com a videosunu yükleyin kuşun görünününe bakalım. Kafeste grid kuş kumu olmalı mutlaka. Versele laga tercihen

mberkinizm

Aktif Üye
Öncelikle kraker, ballı yemi çıkaralım. Hayvana zararı var, faydası yok. Vitamin ne marka? Entrobac probiyotik alıp 3 gün, suluğa şişe su koyup (yarım suluğa pirinç tanesimkadar entrobac)günlük tazeleyelim.her gün taze su ile hazırlayalım. Bir de streamable.com a videosunu yükleyin kuşun görünününe bakalım. Kafeste grid kuş kumu olmalı mutlaka. Versele laga tercihen
vitamin ve sprey markası apex grit kumu ve probiyotic alıp uygularım bugün

mberkinizm

Aktif Üye
grit kumunun markası çok fark eder mi ve kaç gram veya kilo almalıyım 1 tane kuşum var ve 3 aylık

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Versele laga grid kum bu konuda başarılı. Bölünmüş alabilirsiniz. İnternetten bulunabilir. Almışken multivitamini de gerwit alalım. Ayrıca video bekliyoruz

mberkinizm

Aktif Üye
Versele laga grid kum bu konuda başarılı. Bölünmüş alabilirsiniz. İnternetten bulunabilir. Almışken multivitamini de gerwit alalım. Ayrıca video bekliyoruz
şuan video yükleyemiyorum dershanedeyim akşam anca video yükleyebilirim önerdiğiniz ürünlerin mümkünse linklerini atabilir misiniz biraz daha uygun fiyatlı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Maalesef LİNK paylaşmak yasaktır ürünlerin görselleri böyle istediginiz yerden temin edebilirsiniz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Yeterlidir versele laga ben alternatif sundum size ayrıca aldıgınız yere vitaminin bölünme süresinide sorunuz