• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! MUHABBET KUSUM HALSIZ

Hastalık Belirtileri
Kusma,halsizlik
Kullanılan İlaç
Multivitamin sadece ilac bulunmadi
Merhaba arkadaslar,muhabbet kusum yaklasik 5 6 yildir benimle,ve son 2 3 aydir halsiz ilk basda tasindigimiz icin ondandir diye dusundum sonra bi ara duzelmeye basladi,ama daha sonra yumurta verdik,kusdu,kabariyordu. veterinere goturduk Bakude sonra veteriner ilac verdi suluguna damlatmali oldugumu soyledi dediklerini uyguladim sonra kus kusmuyodu artik.Ama hala halsiz gibiydi eskiden cok enerjik ucan bir yerde durmayan surekli konusan kustu,artik uyuma moduna gecince konusmaha basliyor kelimeleri tekrarliyor,gunun oglen saatlerinde cogu zaman uyuyor.2 3 gun once asiri kustu ucup uzerime konup kusuyodu dakikalarca hemen veterinere goturduk ,cereyanda kalmistir dedi ,baytril ve bi multivitamin onerdi ama nereye gidersek baytril bulamadik baskasini alalimmi dedik hayir baskasi olmaz dedi.multivitamini de 2 gundur 5 damla seklinde suligina damlatip icirmeye calisiyorum ,2gun once sulu diskiliyodu suan kuru gibi haslanmis patates mi versem,nalicagimi bilmiyorum

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz🙏🏾, çocugun beyaz peçete üzerinde olacak şekilde güncel dışklarını görebilir miyiz birkaç adet olursa iyi olur. Streamable.com üzerinden kuşunuzun güncel de bir videosunu çekip yükleyin çıkan linki burada paylaşın. Götürdüğünüz veteriner bir tanı koydu mu ilk götürdüğünüzde? İlaçları neye göre vermek istedi?

Merhaba forumumuza hoşgeldiniz🙏🏾, çocugun beyaz peçete üzerinde olacak şekilde güncel dışklarını görebilir miyiz birkaç adet olursa iyi olur. Streamable.com üzerinden kuşunuzun güncel de bir videosunu çekip yükleyin çıkan linki burada paylaşın. Götürdüğünüz veteriner bir tanı koydu mu ilk götürdüğünüzde? İlaçları neye göre vermek istedi?
Merhaba ekledim,gec gordum kusura bakmayin dun cekdim bunu su sekilde,veterinere goturdum ,kursagina felan bakalim mantar tehlikesi icin dedim ,kuslar icin oyle seyler yapmiyoruz dedu,kedi kopek icin yapariz da kusa yapmiyoruz dedi zaten kucucukler.Buyuk ihtimalle cereyanda kalmisdir diski oyle gozukuyo dedi.o sekilde yani bende multivit aldim 4 5 gundur 5 damla seklinde damlatiyorim ama baytril bulamiyoruz,dunde haslanmis patates verdim yedi guzelce,cok asiri da halsiz degil ama eskisi gibide degil oglenleri hep uyuyor nerdeyse,biz oynamadigimiz surece cokta oynamaya,konusmaya hevesli degil
6 yildir bizimle ,yaslandigi icinmi boyle de olabilirmi

Üst Alt