• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUSUM HALSIZ

Hastalık Belirtileri
Kusma,halsizlik
Kullanılan İlaç
Multivitamin sadece ilac bulunmadi
Merhaba arkadaslar,muhabbet kusum yaklasik 5 6 yildir benimle,ve son 2 3 aydir halsiz ilk basda tasindigimiz icin ondandir diye dusundum sonra bi ara duzelmeye basladi,ama daha sonra yumurta verdik,kusdu,kabariyordu. veterinere goturduk Bakude sonra veteriner ilac verdi suluguna damlatmali oldugumu soyledi dediklerini uyguladim sonra kus kusmuyodu artik.Ama hala halsiz gibiydi eskiden cok enerjik ucan bir yerde durmayan surekli konusan kustu,artik uyuma moduna gecince konusmaha basliyor kelimeleri tekrarliyor,gunun oglen saatlerinde cogu zaman uyuyor.2 3 gun once asiri kustu ucup uzerime konup kusuyodu dakikalarca hemen veterinere goturduk ,cereyanda kalmistir dedi ,baytril ve bi multivitamin onerdi ama nereye gidersek baytril bulamadik baskasini alalimmi dedik hayir baskasi olmaz dedi.multivitamini de 2 gundur 5 damla seklinde suligina damlatip icirmeye calisiyorum ,2gun once sulu diskiliyodu suan kuru gibi haslanmis patates mi versem,nalicagimi bilmiyorum

Üst Alt