• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum fungimix verdikten sonra kusmaya başladı

m-b-g-n-c

Aktif Üye
Sabahtan beri kusma hareketi yoktu bundan 1.5 saat önce yaptı kusma hareketini ben sabah 8.30da değiştirdim suyunu ilacı o zaman koydum 19 gibi de temiz su doldurdum

Murat Halisdemir

Müdavim
Fungi mix çok fazla durmasın 6 ve 7 saat sonra al çok fazla içiyo olabilir haliba dozaj 100ml 0.5gram koy zaten tedavi bitmesine 2 gün kalmış

Murat Halisdemir

Müdavim
Aynen çok fazla tutma bi anlamı yok akşam erken çekiyosun ya o kuş zaten 8 9 saat susuz kalıyo sabah koyduğunda kana kana ilk içiş yapcaktır ilaç etkisini alcaktır 6 saat sonra al bence iyi olur minarel blok kalamar kemiği olmasın tedavi sırasında suda temiz ve biraz soğuk su içerisinde ver

FatihB.

Tutkulu
Ben fungi mix tedavisini bitirdim pazartesi bugunde probiyotiğin son günü 3 günde vitamin verecem kuşun ağız şapırdatması ve kursağı eski haline göre daha iyi oldu.

m-b-g-n-c

Aktif Üye
Ben fungi mix tedavisini bitirdim pazartesi bugunde probiyotiğin son günü 3 günde vitamin verecem kuşun ağız şapırdatması ve kursağı eski haline göre daha iyi oldu.
Benim de son günü bugün kusma geçmediği için 2 gün daha kullansam mi diye düşünüyorum ya

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Elinde hangi vitamin var yazması gerekir kardeşim bu tür şeylerin. Gerwitin dozajı ayrı avisolun ayrı mutavitin ayrıdır