• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum fungimix verdikten sonra kusmaya başladı

m-b-g-n-c

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma
Muhabbet kuşum için kursak mantarı dediler forumdakiler ben de grpetten fungimix aldım kuşum kaç gündür küsüyordu fungimixli suyu vereli 2 saat oluyor ama kuşum çok kusmaya başladı ilacın böyle bir etki yapması normal mi? @Tuğrul Bey @Taha @Şehmus BAKIR

Grpet

Müdavim
Üretici
1 suluğa o kadar koyun hatta elinizde ram kaşığı varsa 200 ml suya 1 gr koyup verin ölcüsü önemli

m-b-g-n-c

Aktif Üye
Bu forumdan dediler kuşum salyalı şekilde kusuyordu sehmus abi demişti ben de bulunduğum ilde fungistop bulamadım grpetten aldım. Keyfinde hiçbir sorun yok ama sadece kusuyor.

FatihB.

Tutkulu
Yarın sabah verin her akşam uyku saatinde çekin sabah erken saate kuşa verin.1 suluğa o kadarını verin.Dışkı resmi var mı? Birde koku var mu kusmasında? Su aşırı tüketme vb olaylar var mı?
benm kuşum çok su içiyordu ve ağzı kokuyor gibiydi birde şapırdatıyordu bende mantar olabilr diye önlem amaçlı fungi mix verdim. Salyalı kusma falan yok ama Sorun olmaz inş 🤲🏻

FatihB.

Tutkulu
Yarın sabah verin her akşam uyku saatinde çekin sabah erken saate kuşa verin.1 suluğa o kadarını verin.Dışkı resmi var mı? Birde koku var mu kusmasında? Su aşırı tüketme vb olaylar var mı?
Abi fungi mixi 5 gün kullandıktan sonra kaç gün üst üste probiyotik ve vitamin vermeliyim?

Murat Halisdemir

Müdavim
Dozaj çok önemlidir fazla verirsen kuş kusar iç tahrip olur içinde kanama bile oluyo bazen

m-b-g-n-c

Aktif Üye
Sen kullan 5 gün sonra yaz sonuçları, herşeyin kesini tahlildir.Bizler tahmin olasılıkları söylüyoruz.O yüzden yaz ki durumu iyi analiz edelim.Dozaj fazlası verme aşırı kusma varsa ilaçla 1 gün ara verin 1 suluğa mercimek tanesi atın her gün tazeleyip suyu yeni ilaç koyup.Ardında konudan yazın sonuçları.
Abi daha ilk kez yapmıştım şimdi normal su doldurdum yarın sabah vermeyeyim mi

Murat Halisdemir

Müdavim
Dozaj eğer ayarlıyamıyosan şöyle yap 1.5 litre temiz su al içine ona göre 4gram koyarsın fazla olmasın az olsun yani 👍 fazlası zarar azı zarar vermez daha uygun olur

Murat Halisdemir

Müdavim
Akşam erken suyu çek kuş susasın sabah koy suluğu kuş kana kana içsin 6 saat sonra al çok fazla durmasın anlamı yok zaten yani arkasından tazele temiz su olsun hep tedavi sırasında kalamar kemigi minarel blok olmasin tedavi sonrası kuş bagirsak florasi bozuldugu icin eski dònmesi şarttır saglam probiyotik destekle kuşu.