• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! muhabbet kuşum elle besleme sırasında agzını açmıyor

altair

Paylaşımcı
boynunu dikleştirip sırt üstü yatırıyorum baş ve işarret parmagımlada kafasını tutuyorum sürrekli olarak kafasını çeviriyo çırpınıyo ve şırıngayı yaklaştırınca acı çekiyomuş gibi bagrıyor sabit tutsam bile agzını açmıyo kuş ne yapmalıyım moderatörler konuyu kapatmazsanız iyi olur digerr konuda bi çözüm bulamadım

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yeni konu açınca bir çözüme kavuşacağı kesin mi? Aynı sorun devam ediyor sonuçta ha burda yazmışsınız ha ordan devam etmişsiniz yine aynı kişiler aynı şeyleri yazacak.

Şehmus abiye götürmeyecek miydiniz kuşu?
Yani biz buradan ne yapabiliriz, başka ne istiyorsunuz bilemiyorum. Herkes size nasıl yapmanız gerektiğini yazmış, yapamıyorsanız bilene götürün o yapsın. Anlattıklarınızdan belli ki şırıngayla beslemeyi beceremiyorsunuz. O yüzden vakit kaybetmeden götürün derim, yoksa kuşu kaybedeceksiniz.

altair

Paylaşımcı
Yeni konu açınca bir çözüme kavuşacağı kesin mi? Aynı sorun devam ediyor sonuçta ha burda yazmışsınız ha ordan devam etmişsiniz yine aynı kişiler aynı şeyleri yazacak.

Şehmus abiye götürmeyecek miydiniz kuşu?
Yani biz buradan ne yapabiliriz, başka ne istiyorsunuz bilemiyorum. Herkes size nasıl yapmanız gerektiğini yazmış, yapamıyorsanız bilene götürün o yapsın. Anlattıklarınızdan belli ki şırıngayla beslemeyi beceremiyorsunuz. O yüzden vakit kaybetmeden götürün derim, yoksa kuşu kaybedeceksiniz.
bu gece götürevilirim oda kesin ınanın bana benim imkanım dahilinde değil arabam yok şehmus abının oldugu yerlerı bılmıyorum iett ile gitsem 4 saat gisiş geliş yol var kuş yetişkin şırıngadan korkuyo illaki çözümü bilen birisi vardır

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yani anlatılabilecek kadar anlattık daha ne diyebiliriz bilmiyorum bence de bilen birisine götürün o beslesin 🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Gaga yanından vereceksin otomatikman açar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Peki hiç yem yemiyor mu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Aspur, yulaf aldınız mı alacaktınız ondan verin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu tarz yaralanmalarda iştahtan kesilme gözüküyor maalesef, isterseniz bir de youtubedan elle besleme videosu izleyin öyle beslemeyi deneyin çünkü ya aspur yulaf yemesini sağlayın ya da beslemeniz lazım maalesef biz bu kadar yardım edebiliriz

altair

Paylaşımcı
Bu tarz yaralanmalarda iştahtan kesilme gözüküyor maalesef, isterseniz bir de youtubedan elle besleme videosu izleyin öyle beslemeyi deneyin çünkü ya aspur yulaf yemesini sağlayın ya da beslemeniz lazım maalesef biz bu kadar yardım edebiliriz
herrşeyi denedim bin tane video izledim ama olmuyo hiçbişey yemiyo ayrıca kabızlıkta var ne yapabilirim kuşta saat 1 de veterıner gelınce bundanda bahsedıcem

altair

Paylaşımcı
Anlatımınızda kuşu tutuşunuzda yanlış geldi bana. Kuşu yatırırsanız boğarsınız. Kuşun dik durması gerekir.
yine agzını açmıyo ve canı acıyomuş gibi cikliyo ben avrupa yakasındayım mecburen bu gece şehmus abıye ulaştırmaya çalışıcam ama şuanlık yemek yedırmem lazım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dik tutun ve yandan verin dilin üstünden verirseniz kolay olur

Tarık T.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mod Adayı
Kardeşim sen bu yavruyu kafesiyle birlikte Şehmus hocama götür bir kere besleme ile olacak iş değil bu bırak bir kaç gün orda kalsın ilgilensin besleme yapılsın düzenli Şehmus hocam emin ol çok iyi ilgilenecek böyle git gel yada 1 2 kere ile olacak şey değil bu seni anlıyorum Fiko da kesinlikle ama kesinlikle bende ağzını açmıyor taş kesiliyor ama Şehmus hocam da yada veterinerde hop diye açıyor ağzını besleniyor nazı bize geçtiği için heralde sen dediğimi yap ne kadar kısa sürede götürür isen okadar erken müdahale demek.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kardeşim sen bu yavruyu kafesiyle birlikte Şehmus hocama götür bir kere besleme ile olacak iş değil bu bırak bir kaç gün orda kalsın ilgilensin besleme yapılsın düzenli Şehmus hocam emin ol çok iyi ilgilenecek böyle git gel yada 1 2 kere ile olacak şey değil bu seni anlıyorum Fiko da kesinlikle ama kesinlikle bende ağzını açmıyor taş kesiliyor ama Şehmus hocam da yada veterinerde hop diye açıyor ağzını besleniyor nazı bize geçtiği için heralde sen dediğimi yap ne kadar kısa sürede götürür isen okadar erken müdahale demek.
Çok haklısın ablacım profesyonel ellerde olması gerekiyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mod Adayı
Çok haklısın ablacım profesyonel ellerde olması gerekiyor
Abla Erol hoca da hasta bir kuşu besledim biliyorum mesela ama Fiko yok bende Nuh diyor peygamber demiyor Erol hoca kendi gördü alıyorum taş kesiliyor bildiğin o alıyor eline şak diye ağzını kendi açıyor kafayı yedirtti bana hasta olduğu zaman eşek sıpası😪

Üst Alt