• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! muhabbet kuşum elle besleme sırasında agzını açmıyor

Pıtırcık

Tutkulu
abla selam şehmus abi güvenilirmi kuşumu sahiplenmek istiyo ben bu kuşa bakmakta çok zorlanıyorum
Şehmus beyede güvenmeyecekseniz kimseye güvenmeyin 🤦 şuan bu yazınızı kendide görüyor ona rağmen yinede alıp bakacağım diyor düşünün ne kadar merhametli ve güvenilir

Ece A.

Müdavim
Buradaki herkes -bende dahil- kendisine gözü kapalı güveniyor. Sende güvenebilirsin🙏🏾 İstediğin zaman gidip görebilirsin de bence. Şehmus Bey onun yaşayabilmesi için elinden geleni yapacaktır, hayata tutunmasını sağlayabildikten sonra da ona çok güzel bakacaktır hiç şüphen olmasın, hiç korkma. Bak konumunu bile istiyor senden. Senin imkanın olmadığını söylediğin her şeye bir cevabı, bir çözümü var. En iyi imkanlarda iyileşmeye çalışacak kuşun, önceliğin kuşunun iyiliği olsun lütfen🙏🏾

Ece A.

Müdavim
Bak kendin demişsin çok zorlanıyorum bakmaya bu kuşa diye, kuşa da eziyet etme, kendine de eziyet etme yazık değil mi senin psikolojine de ablacım? Sen elinden geleni yapmaya çalıştın🙏🏾 ama yetişemeyeceğin, yapamayacağın şeyler var şuan için, belki ileride en iyisini yapacak imkanların olur ama şuan değil, şuan yok, o yüzden bak kapına kadar gelebilecek bir hizmet elinin altındayken bunu değerlendir. Yazık etme kendine de kuşa da🙏🏾 dediğimiz gibi Şehmus Bey güvenebileceğin en nadir insanlardan. Bu forumun kurucusu da kendisi biliyor muydun? Hepimiz bu çatı altında kendisi sayesinde toplandık. İnsanlara yardım eli uzatabilmemizi sağlayan bu forum Şehmus Bey'e ait🙏🏾 güvenebilirsin korkma

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
yok tamam bitmiş ben beslemeyi deniyim olmadı şehmus abıye goturmeye çalışıcam
Merhaba beslemek zor geliyorsa bir kişi kuşu tutabilir ama yanınıza (solunuza) oturacak şekilde sizde o kisinin sağından kuşun soluna doğru şırıngayi hafif zorlayarak çokta bastırmadan ağzını açtığı gibi en üstten sağdan sola doğru aparatı indirin ama mutlaka aparat sol taraftan boğaza ve ucunun da solda olduğundan emin olun, bende beslemeyi bilmiyordum ama bu şekilde yaptım ilk başta kardesim tuttu bende deneme yaparak 10 dakikada öğrendim buradaki önemli konu sağdan sola doğru ağzına sokmak en önemlisi ayrıca aparatın en az yarısı girmeli ve çok hızlı basılmamalı

Üst Alt