M Mert16 Aktif Üye Katılım 23 Ara 2020 Mesajlar 72 Tepkime puanı 16 Puanları 8 23 Ara 2020 #1 Merhaba. Muhabbet kuşum duvara çarptı, burun kısmında hafif soyulma ve çok hafif kanama oldu. Şuan maşallah gayet iyi yem yiyor, atlıyor sıçrıyor. Yine tedirgin oldum yardımınızı rica ederim.
Merhaba. Muhabbet kuşum duvara çarptı, burun kısmında hafif soyulma ve çok hafif kanama oldu. Şuan maşallah gayet iyi yem yiyor, atlıyor sıçrıyor. Yine tedirgin oldum yardımınızı rica ederim.
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,134 Tepkime puanı 30,942 Puanları 1,999 Yaş 42 23 Ara 2020 #2 Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz Kanama varsa batikonla temizleyin eğer durduysa teramiycn deri melhemi sürün geçer merak etmeyin.. geçmiş olsun sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz Kanama varsa batikonla temizleyin eğer durduysa teramiycn deri melhemi sürün geçer merak etmeyin.. geçmiş olsun sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz
M Mert16 Aktif Üye Katılım 23 Ara 2020 Mesajlar 72 Tepkime puanı 16 Puanları 8 23 Ara 2020 #3 Teşekkürler hoş bulduk. Kanama hafif oldu ve durdu. Maşallah durumu iyi yem yiyor su içiyor. Gaga düşmesi olmasından çok korkmuştum. Şükür bişeyi yok.
Teşekkürler hoş bulduk. Kanama hafif oldu ve durdu. Maşallah durumu iyi yem yiyor su içiyor. Gaga düşmesi olmasından çok korkmuştum. Şükür bişeyi yok.
Şimâl Tutkulu Emektar Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 994 Tepkime puanı 1,389 Puanları 113 Yaş 19 24 Ara 2020 #4 Geçmiş olsun. Siz yine de 1-2 gün takip edin önlem amaçlı. Büyük ihtimalle iyidir. Ama gine de gözlemlemek de fayda var.
Geçmiş olsun. Siz yine de 1-2 gün takip edin önlem amaçlı. Büyük ihtimalle iyidir. Ama gine de gözlemlemek de fayda var.