• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Muhabbet kuşum dişi mi erkek mi ve kaç aylık

gül0133

Yeni Üye
Yaklaşık iki buçuk aylık muhabbet kuşuma bugün suyuna iki damla görseldeki vitaminden ekledim ama suyu ictiginden beri nefes almakta zorlanır gibi hareketler yapıyor acaba vitamin vermekte erken mi davrandım tarihine baktim sorun yok kapalı kutuyu kendi elimle açtım lütfen bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yaklaşık iki buçuk aylık muhabbet kuşuma bugün suyuna iki damla görseldeki vitaminden ekledim ama suyu ictiginden beri nefes almakta zorlanır gibi hareketler yapıyor acaba vitamin vermekte erken mi davrandım tarihine baktim sorun yok kapalı kutuyu kendi elimle açtım lütfen bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi
Yeni konu açmayın lütfen, mesajınızı bu konu altına taşıdım
Lütfen burdan devam edin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Streamable.com üzerinden kısa bir video yükleyin bakalım burnuna kaçtı büyük ihtimalle

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

gül0133

Yeni Üye
İki buçuk aylık muhabbet kuşuma ilk aldığımda bulamadığım için normal yem veriyordum sonra daha iyi olsun diye görseldeki yavru muhabbet kuşu yeminden aldim ama yerken burnuna kaçırıyor bunu da az önce hapsurdu burnundan yem cikardi çok korktum sizce yemini degistirsem mi burnuna boğazına yem kaçırıyor ne yapabilirim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İki buçuk aylık muhabbet kuşuma ilk aldığımda bulamadığım için normal yem veriyordum sonra daha iyi olsun diye görseldeki yavru muhabbet kuşu yeminden aldim ama yerken burnuna kaçırıyor bunu da az önce hapsurdu burnundan yem cikardi çok korktum sizce yemini degistirsem mi burnuna boğazına yem kaçırıyor ne yapabilirim
Merhaba artık büyükler için olan yeme geçebilirsiniz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ben erkek diyorum cere kenarı açık renk ama aşağı kısmı lila mor arası. Yanılma payım var ama erkek bende ağır basıyor. 🌸

gül0133

Yeni Üye
Ben erkek diyorum cere kenarı açık renk ama aşağı kısmı lila mor arası. Yanılma payım var ama erkek bende ağır basıyor. 🌸
Dişi diyenleri de yanıltan o açıklık işte tam beyaz da değil beyazımsı mavimsi bir şey bende de bir dişi bir erkek ağır basıyor kafa yapisina bakınca da erkeğe benziyor ama

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dişi diyenleri de yanıltan o açıklık işte tam beyaz da değil beyazımsı mavimsi bir şey bende de bir dişi bir erkek ağır basıyor kafa yapisina bakınca da erkeğe benziyor ama
Kafa yapısından anlaşılmaz belirleyici olan ceredir. Dişilerde cere buz mavisi ve daha açık mavi oluyor cerenin alt kısmı bana renk olarak çok koyu lila yada mavimsi geldi. Yanılırsam da artık bilen arkadaşları tebrik etmek düşer 🙂🌸

Son düzenleme:

gül0133

Yeni Üye
Kafa yapısından anlaşılmaz belirleyici olan ceredir. Dişilerde cere buz beyazı ve daha açık mavi oluyor cerenin alt kısmı bana renk olarak çok koyu lila yada mavimsi geldi. Yanılırsam da artık bilen arkadaşları tebrik etmek düşer 🙂🌸
Evet altı halkalar hariç çok çok koyu morumsu bir renk bakalım biraz daha büyüyünce de netleşir gibi

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Sahiplendiğimiz kişi ısrarla erkek diyor kafamız karıştı
İleriki zamanlarda cerede kahverengi olursa yani kızgınlığa girerse bilin ki dişidir. Yaşadığı müddetçe bir ihtimal kızgınlık yumurtası da yapabilir. Ama cere hep böyle kalırsa hatta daha koyu lacivert olursa o zaman da erkektir 🙂 dişi erkek farketmez bence en güzeli bir melek hanenizde sağlıklı ömrü olsun 🌸

Üst Alt