• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum beyaz sıvı dışkılıyor

nursena Arlıer

Yeni Üye
Veterinine götürdüm ama kanatlı veterineri olmadığı için tam güvenemiyorum bana hastalığını da söylemedi antibiyotik verdi sürekli uyuyor kuşum su içiyor yemi çok az yedi lütfen yardımcı olun ölmesin kuşum.Yemini çok az yiyor meyve sebze haşlanmış yumurta falan verebilir miyim ?

Son düzenleme:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Kuşunuz cereyanda kaldı mı?
Streamable üzerinden videosunu paylaşır mısınız kuşunuzun?
Herhangi bir takviye kullanıyor musunuz?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Veterinine götürdüm ama kanatlı veterineri olmadığı için tam güvenemiyorum bana hastalığını da söylemedi antibiyotik verdi sürekli uyuyor kuşum su içiyor yemi çok az yedi lütfen yardımcı olun ölmesin kuşum
Merhaba, antibiyotiği kaç gündür kullanıyorsunuz? Bu dışkı antibiyotik öncesi ni, sonrası mı? Nerede oturuyorsunuz?

nursena Arlıer

Yeni Üye
Merhaba ceyran olmadı ama cam her gün açılıyor hastalanmadan önceki günde odaya girdiğimde soğuktu kalmış olabilir bilmiyorum streamable nedir kusura bakmayın yeniyim bilmiyorum

nursena Arlıer

Yeni Üye
Merhaba ceyran olmadı ama cam her gün açılıyor hastalanmadan önceki günde odaya girdiğimde soğuktu kalmış olabilir bilmiyorum streamable nedir kusura bakmayın yeniyim bilmiyorum
Takviye olarak veteriner antibiyotik verdi dün 1 kere kullandık veterinere antibiyotiğin adını sordum dönünce yazacağım size ayrıca suyuna a d e c vitamini damlattim suyunu içiyor

nursena Arlıer

Yeni Üye
En son bu şekilde yeşil kısım sarımtırakti yeşilleşmiş tekrardan

nursena Arlıer

Yeni Üye
Birkaç gündür uç yerken yakaladım ama hemen aldım ondan olmamıştır değil mi bir de daldarı verdiğim çekmecede kötü bir koku olduğunu fark ettim daldaridan zehirlenmiş olabilir mi tarihi geçmemiş ama

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Son dışkılar sanki açlık dışkısı. Elle besleme mamasıyla beslemeniz daha iyi olur. Şimdilik yumurta sarısını yoğurt kıvamına getirip yedirin.

Antibiyotik için kaç gün dedi veteriner?
Sonrasında probiyotik ve vitamin kullanmayı ihmal etmeyin.

Kullandığınız vitamin petshop ürünü ise pek etkili olmaz.

Nefes alışverişlerinde bir ses çıkarma ve kuyruk sekmesi var mı?
Kanatlarında titreme var mı?

nursena Arlıer

Yeni Üye
Son dışkılar sanki açlık dışkısı. Elle besleme mamasıyla beslemeniz daha iyi olur. Şimdilik yumurta sarısını yoğurt kıvamına getirip yedirin.

Antibiyotik için kaç gün dedi veteriner?
Sonrasında probiyotik ve vitamin kullanmayı ihmal etmeyin.

Kullandığınız vitamin petshop ürünü ise pek etkili olmaz.

Nefes alışverişlerinde bir ses çıkarma ve kuyruk sekmesi var mı?
Kanatlarında titreme var mı?
Haşlanmış yumurta sarısı mi çiğ yumurta sarısı mi? Antibiyotik için 4 gün dedi probiyotiğim yok onerebileceginiz probiyotik var mı hemen temin edeyim.nefes alışverişlerinde ses çıkarma yok kuyruk sekmesi var mı anlayamadım sekiyor ama hızlı değil videosunu atayım kanatlarında titreme ise dün vardı antibiyotik verdikten sonra düzeldi gibi.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Haşlanmış yumurta sarısı mi çiğ yumurta sarısı mi? Antibiyotik için 4 gün dedi probiyotiğim yok onerebileceginiz probiyotik var mı hemen temin edeyim.nefes alışverişlerinde ses çıkarma yok kuyruk sekmesi var mı anlayamadım sekiyor ama hızlı değil videosunu atayım kanatlarında titreme ise dün vardı antibiyotik verdikten sonra düzeldi gibi.
Kuşun tünekte, kuyruk dahil ger yönden görüneceği şekilde video ekleyiniz.
Antibiyotiği veterinerinizin dediği sürede kullanın. Koku varsa kesinlikle o dal darıları kullanmayın

Ayrıca antibiyotik bitiminde mutlaka kaliteli bir probiyıtik ve multivitamine ihtiyacınız olacak. Röhnfried entrobac, gerwit ve grit kumu yoksa şimdiden sipariş edelim. Mamaist.com u tavsiye ederim. Ayrıca iştahı azsa, yem yemiyorsa aynı siteden elle besleme maması da alınız

nursena Arlıer

Yeni Üye
Kuşun tünekte, kuyruk dahil ger yönden görüneceği şekilde video ekleyiniz.
Antibiyotiği veterinerinizin dediği sürede kullanın. Koku varsa kesinlikle o dal darıları kullanmayın

Ayrıca antibiyotik bitiminde mutlaka kaliteli bir probiyıtik ve multivitamine ihtiyacınız olacak. Röhnfried entrobac, gerwit ve grit kumu yoksa şimdiden sipariş edelim. Mamaist.com u tavsiye ederim. Ayrıca iştahı azsa, yem yemiyorsa aynı siteden elle besleme maması da alınız
Teşekkür ederim hemen sipariş edeceğim videoyu ekledim gözüküyor mu ? yumurta sarısını su an vereyim haşlanmış yumurta mi olucak?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Haşlanmış yumurta sarısı.
Duygu hocanın önerdiklerini kullanıyorum bende.

Üst Alt