Tuanapolat
Yeni Üye
Kuşumda tahminimizce kursak mantarı söz konusuydu, ilk 21 nisanda başladı. İlk önce veteriner bi antibiyotik yazdı suyuna damlat dediler, denedik ama hiçbir etki gözlemleyemedik. 1 ay önce de başka bir veterinere gittim yine aynı antibiyotiği bu sefer ağızdan vermem gerektiğini söyledi. 1 hafta kadar devam etmemi söyledi. Ama 4. Günde bıraktım çünkü hem ishal yaptı Hemde inanılmaz halsizlik uyuma durumu söz konusuydu telaşlandım. Arada bir başını sallayarak kusma söz konusuyken, uyuklama hali de baskın gelmeye başladı, kafeste kalmaya yürümeye alıştı. Kuşum zaten yeni bir alışkanlık edindiğinde öteki özelliklerini unutuyordu( ayak uzatmayı bilirken öpücük atmayı öğrenince ayak uzatma kavramını unutması gibi) şimdi de yürümeyi öğrenince uçmayı mı unuttu anlamıyorum. 2 haftadır uçmamaya da başladı. Sürekli uyuklama durumu devam ediyordu. Bugün ise ayakta da durmuyor başını kafesin altına koyuyor. Göbeği neredeyse yere kadar değiyor. Elime aldım bakayım ayağında sorun mu var diye elime alınca da kustu. Daha da telaşlandım tepki de vermiyor. Uçamamaya başlayınca, ilk başlarda konamama durumu da olmuştu. Acaba dedim ayağını mı ağrıttı. Ama yok ayağına dokunuyorum tepkisi yok. İyice kolumun altına doğru girip büzüşüp yatmak istiyor. Elime aldığımda da kusuyor. Titriyorda can mı çekişiyor şuan acil ne yapmalıyım ,????