• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşum ayakta duramıyor

Gamze_

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ayakta duramama, halsizlik, ishal
Hastalık Belirti Tarihi
14 Nis 2026
Merhabalar, muhabbet kuşum ayakta duramıyor, sürekli kafasını bir yere yaslayarak, gagasından destek alarak duruyor, iştahı iyi, yemini ve suyunu sorunsuz yiyor, 9 yaşında, artık yaşlı olduğunu ve çok zamanı kalmadığını biliyorum ama o bu haldeyken boş boş durup ölümünü izlemek istemiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, muhabbet kuşum ayakta duramıyor, sürekli kafasını bir yere yaslayarak, gagasından destek alarak duruyor, iştahı iyi, yemini ve suyunu sorunsuz yiyor, 9 yaşında, artık yaşlı olduğunu ve çok zamanı kalmadığını biliyorum ama o bu haldeyken boş boş durup ölümünü izlemek istemiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🙏🏻
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊 maşallah SüphanAllah 😊🤲 probiyotik takviyesi ve b vitamini kompleksi verin güç verir
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen

Gamze_

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊 maşallah SüphanAllah 😊🤲 probiyotik takviyesi ve b vitamini kompleksi verin güç verir
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen
Merhabalar teşekkür ederim hoş buldum, petshop'a direkt probiyotik takviyesi ve b vitamini desem verirmi, pek bilgim yokta bu konuda, bu arada biraz yumurta haşlayıp yedirdim biraz daha kendini toparlardı ama hala dengede duramıyor, videoyuda ekliyorum

Son düzenleme:

Gamze_

Yeni Üye
Merhabalar teşekkür ederim hoş buldum, veterinere direkt probiyotik takviyesi ve b vitamini desem verirmi, pek bilgim yokta bu konuda, bu arada biraz yumurta haşlayıp yedirdim biraz daha kendini toparlardı ama hala dengede duramıyor, videoyuda ekliyorum

Yaşlı olduğu ve kafesin dibinde yattığı için kirlendi ve hasta olur diye yıkansın diye önüne su koymuyorum ve ıslak mendillede çıkmıyor lekeleri, kafesi ne kadar temizlesemde kirlenmesini engelleyemiyorum sürekli ishal yapıyor, ıslaklığıda az önce şırınga ile biraz su içirdim, elim ıslak olduğu için tüyleri biraz ıslandı

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kısmi felç geçiriyor sanki. Başta vitamin mineral eksiklikleri yada buna neden olan bakteriler yada nörolojik sorunlar. Konumunuz İzmir görünüyor. Şu durumda kanatlı uzmandan destek almanız uygun olur.

Gamze_

Yeni Üye
Kısmi felç geçiriyor sanki. Başta vitamin mineral eksiklikleri yada buna neden olan bakteriler yada nörolojik sorunlar. Konumunuz İzmir görünüyor. Şu durumda kanatlı uzmandan destek almanız uygun olur.
İlçemde kuşa bakan veteriner yok ve öğrenciyim, hem maddi imkanım hem ulaşımım sıkıntıda

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İlçemde kuşa bakan veteriner yok ve öğrenciyim, hem maddi imkanım hem ulaşımım sıkıntıda
Evinizde yapacağınız pek bir şey yok maalesef. Sıcak tutun kuşu elinizde b vitamini varsa ağzına bir damla damlatın. Açsa mama yapıp biraz yedirmek olsun. Haricî başka bir şey yapamazsınız.

Üst Alt