• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum ağlıyo

senanur

Yeni Üye
Tele takıyor, nefes nefese ornimix
Bunlar hastalık ve sonrası
Peki ya öncesi ne oldu sordum cvp bulamadım
Cereyanda mı kaldı?
Banyo mu yaptı?
pardon yanlış anlamışım 🙏🏻
3-4 gün evde yoktuk (1muhabbet kuşumuz daha var yalnız kalmışlardı) cereyan çarpacak durumda değildi ev. normal zamanda klimalı odaya gidiyorlar bazen ama fark edince alıyoruz oradan

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
pardon yanlış anlamışım 🙏🏻
3-4 gün evde yoktuk (1muhabbet kuşumuz daha var yalnız kalmışlardı) cereyan çarpacak durumda değildi ev. normal zamanda klimalı odaya gidiyorlar bazen ama fark edince alıyoruz oradan
Klima çarpmış büyük ihtimalle hava akımı minik can dostlarımız için çok zararlı😔

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
çok teşekkür ediyorum ilginiz için platforma yeni üye oldum mesajlarınıza karışık cevap verdim kusura bakmayın 🙏🏻🙏🏻
Estağfurullah bizler gönüllüyüz ve minik can dostlarımız için yardımcı olmaya çalışıyoruz😊🤲
Herhangi bir ücret karşılığında yapmıyoruz bu işi, yeter ki canlarımız şifa bulsun😊🤲
Kanatlıoil turbo nefes açıcı
Yarım suluğa 3 damla haftada 2-3 defa
Öncesinde kekik çayı mutlaka yapın

senanur

Yeni Üye
Estağfurullah bizler gönüllüyüz ve minik can dostlarımız için yardımcı olmaya çalışıyoruz😊🤲
Herhangi bir ücret karşılığında yapmıyoruz bu işi, yeter ki canlarımız şifa bulsun😊🤲
Kanatlıoil turbo nefes açıcı
Yarım suluğa 3 damla haftada 2-3 defa
Öncesinde kekik çayı mutlaka yapın
kekik çayını şimdi yapacağım ilacı da aldık gelince inşallah şifa bulur 💖 iyi geceler

senanur

Yeni Üye
acil!!!!! kuşumuz 2-3gündür gagasını bi yerlere takıyor bu şekil duruyor (foto ekledim) bazen vikvikliyor neden yapıyodur acaba
güncelleme;
söylenilen ilacı siparis ettik daha gelmedi bugun vet. gittik tedaviye basladık fakat kusumuz melek oldu 🥺 buraya iyilesti yazmayı cok istemiştim o yüzden yazıyorum cünkü çok yardımcı olundu gercekten faydalı bi site olmuş tebrik ediyorum💖

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
güncelleme;
söylenilen ilacı siparis ettik daha gelmedi bugun vet. gittik tedaviye basladık fakat kusumuz melek oldu 🥺 buraya iyilesti yazmayı cok istemiştim o yüzden yazıyorum cünkü çok yardımcı olundu gercekten faydalı bi site olmuş tebrik ediyorum💖
Başınız sağolsun 😔