• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum ağlıyo

senanur

Yeni Üye
acil!!!!! kuşumuz 2-3gündür gagasını bi yerlere takıyor bu şekil duruyor (foto ekledim) bazen vikvikliyor neden yapıyodur acaba

Ekli dosyalar

senanur

Yeni Üye
bir de zor nefes alır gibi davranıyo nefes nefese kalmış gibi

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
acil!!!!! kuşumuz 2-3gündür gagasını bi yerlere takıyor bu şekil duruyor (foto ekledim) bazen vikvikliyor neden yapıyodur acaba
Merhaba, kuşunuz çok kilolu gibi görünüyor yada yanılsama olabilir, hassas tartı ile tartma şansınız varsa deneyiniz , ağlamıyor ama yağlanmadan ötürü durduğu yerden bile nefes nefese kalabilir

senanur

Yeni Üye
Merhaba, kuşunuz çok kilolu gibi görünüyor yada yanılsama olabilir, hassas tartı ile tartma şansınız varsa deneyiniz , ağlamıyor ama yağlanmadan ötürü durduğu yerden bile nefes nefese kalabilir
fotoğraftan kaynaklı olabilir son zamanlarda kilo artışı olmadı aslında ama yine de neden gagasını böyle yapıyor ki stresten olabilir mi bi kaç gün evde ikisi yalnız kaldılar korktu mu acaba

rilish26

Müdavim
O anın videosunu atarsanız daha iyi yorum yapılabilir sorunum yolu hastalığı olur bir şeyden korkmuşta olabilir.

senanur

Yeni Üye
O anın videosunu atarsanız daha iyi yorum yapılabilir sorunum yolu hastalığı olur bir şeyden korkmuşta olabilir.
nasıl video yüklendiğini bilmiyorum ama bi kaç gün evde tek kaldılar (2kuş) ondan önce böyle bi sorun yoktu stres yapmış olabilir mi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
kuşumun nesi var 😫😫😫😫
Merhaba, geçmiş olsun, solunum sıkıntısı var😔, kuyrukta hareker var, üşütme olabilir, Cereyanda kalmış olabilir, sindirim de problem de olabilir.. öncelikle kekik çayı yapın suluğunun yarısına kadar çaydan, diğer yarısını taze kapalı şişe suyu doldurun
1 çay kaşığı kekik, 1 su bardağı su kaynatın 2-3 dakika dinlensin ve suluğa doldurun
Sprey kutusuna kekik çayı doldurup yüzüne püskürtün, tüyleri sararmış bu üşütme belirtisi
Grit kum var mı kafeste?

senanur

Yeni Üye
Merhaba, geçmiş olsun, solunum sıkıntısı var😔, kuyrukta hareker var, üşütme olabilir, Cereyanda kalmış olabilir, sindirim de problem de olabilir.. öncelikle kekik çayı yapın suluğunun yarısına kadar çaydan, diğer yarısını taze kapalı şişe suyu doldurun
1 çay kaşığı kekik, 1 su bardağı su kaynatın 2-3 dakika dinlensin ve suluğa doldurun
Sprey kutusuna kekik çayı doldurup yüzüne püskürtün, tüyleri sararmış bu üşütme belirtisi
Grit kum var mı kafeste?
evet var
ilacın adı ornimix dt
dediğinizi yapıcam cok tesekkürler 💖💖💖

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
ornimix dt (kuşları olan amcam vermişti ilacı) kullanmaua devam edelim mi faydası olur mu
Olmaz hiç etkisi yok
Etkili olsaydı kuşunuz böyle nefes almazdı

Kanatlıoil turbo nefes açıcı alın ve kullanın

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
cevapladığınız diğer yanıtları da cevapladım
ne olduğunu da söyledim video da attım fotoğraf da cevaplarda görebilirsinizz
Tele takıyor, nefes nefese ornimix
Bunlar hastalık ve sonrası
Peki ya öncesi ne oldu sordum cvp bulamadım