M Muhabbetkusuum Yeni Üye Katılım 28 Şub 2026 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Şub 2026 #1 Selam muhabbet kuşumun yaşını cinsiyetini ve türünü öğrenmemde yardımcı olabilirmisiniz?
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 30,177 Tepkime puanı 36,479 Puanları 999 28 Şub 2026 #2 Muhabbetkusuum' Alıntı: Selam muhabbet kuşumun yaşını cinsiyetini ve türünü öğrenmemde yardımcı olabilirmisiniz?Ekli dosyayı görüntüle 102345Ekli dosyayı görüntüle 102346 Genişletmek için tıkla ... Merhaba forumumuza hoşgeldiniz dişi bir prenses maşallah SüphanAllah Yaklaşık 6/7 aylık Daha önce kuluçkaya yattı mı bu arkadaş
Muhabbetkusuum' Alıntı: Selam muhabbet kuşumun yaşını cinsiyetini ve türünü öğrenmemde yardımcı olabilirmisiniz?Ekli dosyayı görüntüle 102345Ekli dosyayı görüntüle 102346 Genişletmek için tıkla ... Merhaba forumumuza hoşgeldiniz dişi bir prenses maşallah SüphanAllah Yaklaşık 6/7 aylık Daha önce kuluçkaya yattı mı bu arkadaş
M muhabbetkuşu.paşa Müdavim Katılım 20 Ağu 2024 Mesajlar 662 Tepkime puanı 558 Puanları 93 28 Şub 2026 #3 Merhaba, dişi
M Muhabbetkusuum Yeni Üye Katılım 28 Şub 2026 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Şub 2026 #4 Demet bükay' Alıntı: Merhaba forumumuza hoşgeldiniz dişi bir prenses maşallah SüphanAllah Yaklaşık 6/7 aylık Daha önce kuluçkaya yattı mı bu arkadaş Genişletmek için tıkla ... Yardımınız icin cok tesekkurler daha yeni sahiplendik 1 bucuk ay oldu daha kuluçkaya yatmadı. ben pek anlayamadım da kuşumuzun türü nedir acaba?
Demet bükay' Alıntı: Merhaba forumumuza hoşgeldiniz dişi bir prenses maşallah SüphanAllah Yaklaşık 6/7 aylık Daha önce kuluçkaya yattı mı bu arkadaş Genişletmek için tıkla ... Yardımınız icin cok tesekkurler daha yeni sahiplendik 1 bucuk ay oldu daha kuluçkaya yatmadı. ben pek anlayamadım da kuşumuzun türü nedir acaba?
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 30,177 Tepkime puanı 36,479 Puanları 999 28 Şub 2026 #5 Muhabbetkusuum' Alıntı: Yardımınız icin cok tesekkurler daha yeni sahiplendik 1 bucuk ay oldu daha kuluçkaya yatmadı. ben pek anlayamadım da kuşumuzun türü nedir acaba? Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın lütfen cere halen moryavru henüz En fazla 3/4 aylık bir prenses Sırtını görebilir miyim Yerli muhabbet kuşu
Muhabbetkusuum' Alıntı: Yardımınız icin cok tesekkurler daha yeni sahiplendik 1 bucuk ay oldu daha kuluçkaya yatmadı. ben pek anlayamadım da kuşumuzun türü nedir acaba? Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın lütfen cere halen moryavru henüz En fazla 3/4 aylık bir prenses Sırtını görebilir miyim Yerli muhabbet kuşu
M Muhabbetkusuum Yeni Üye Katılım 28 Şub 2026 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Şub 2026 #6 Demet bükay' Alıntı: Kusura bakmayın lütfen cere halen moryavru henüz En fazla 3/4 aylık bir prenses Sırtını görebilir miyim Yerli muhabbet kuşu Genişletmek için tıkla ...
Demet bükay' Alıntı: Kusura bakmayın lütfen cere halen moryavru henüz En fazla 3/4 aylık bir prenses Sırtını görebilir miyim Yerli muhabbet kuşu Genişletmek için tıkla ...