• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşu

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir erkek
Yetişkin 2 yaş üzerinde yerli bir muhabbet kuşu 😊
Yemini suyunu vitaminini verin gerisi taktiri ilahi 😊🤲
Ama Demet Hanımın dediğine göre 2 yaşındaymış kişiliğini çoktandır belirlemiştir eğer sizden önceki sahibi çok iyi bakmadıysa sürekli ısırabilir :D ama maşallah gayet temiz görünüyor hayırlı olsun inşallah uzun sağlıklı ömürler geçirirsiniz beraber.

Yaz

Yeni Üye
Salo
Çok normal siz onunla konuşun edin o söyler oyuncak da alabilirsiniz kafesinin içine zilli kemirmeli şeyler hoşuna gidiyor onların ve genelde gördüğüm metal parlak şeyler de hoşuna gidiyor belki ona göre bir şey alabilirsiniz. Daha yeni gelmiş çok korkutmamaya çalışın size ortama alışsın ve sabit kalsın kafesi orayı evi olarak öğrensin.
Salonda bir sandalyenin üstüne bıraktm kafesi 10 gün boyunca korona diye bir uygulamanın varmış onu uygulayacağım dışarıya çıkarmayacağım bana söylediğiniz tüm bilgileri kaydettim hepsini uygulayacağım çok teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Salo

Salonda bir sandalyenin üstüne bıraktm kafesi 10 gün boyunca korona diye bir uygulamanın varmış onu uygulayacağım dışarıya çıkarmayacağım bana söylediğiniz tüm bilgileri kaydettim hepsini uygulayacağım çok teşekkür ederim
Tek kuş için karantina aynı odada uygun yanlız kalmasın lütfen, odayı sizi tanısın

• Like
Tepkiler: Yaz

Yaz

Yeni Üye
Tek kuş için karantina aynı odada uygun yanlız kalmasın lütfen, odayı sizi tanısın
Salonda bizimle birlikte hep sesimizi duyuyor daha ilk günü ama yarın kafesini açmak istiyorum sizce uygun mu çünkü kafesi çok küçük rahat etmemesinden korkuyorum üzülüyorum çok tatlı bir kuş karantınayıda uygulamak istiyorum ama yeni büyük kafes alana kadar en azından sabahları açık mı bıraksam odada acaba sizce nasıl olur odada bende olacağım gelirse yanıma sevmeye çalışırım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Salonda bizimle birlikte hep sesimizi duyuyor daha ilk günü ama yarın kafesini açmak istiyorum sizce uygun mu çünkü kafesi çok küçük rahat etmemesinden korkuyorum üzülüyorum çok tatlı bir kuş karantınayıda uygulamak istiyorum ama yeni büyük kafes alana kadar en azından sabahları açık mı bıraksam odada acaba sizce nasıl olur odada bende olacağım gelirse yanıma sevmeye çalışırım
1 hafta kadar kafeste kalmalı, odayı tanısın, kafesin kapısını açık bırakın çıksın, kafesin dışana tünek takın

• Like

Yaz

Yeni Üye
1 hafta kadar kafeste kalmalı, odayı tanısın, kafesin kapısını açık bırakın çıksın, kafesin dışana tünek takın
Teşekkür ederim ozanma dediğiniz gibi 1 hafta kafeste bırakacağım bugün dediğiniz eşyaları alacağım dün yazmıştınız oyuncak felan ne gerekiyorsa alacağım ama geldiğinden beridir hiç ötmedi ev ağzı gagası hep oynuyor sanırım tedirgin ve korku içinde ☹ harbiki onu çok seviyoruz seveceğiz umarım oda bizi sefer zamanla :(

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim ozanma dediğiniz gibi 1 hafta kafeste bırakacağım bugün dediğiniz eşyaları alacağım dün yazmıştınız oyuncak felan ne gerekiyorsa alacağım ama geldiğinden beridir hiç ötmedi ev ağzı gagası hep oynuyor sanırım tedirgin ve korku içinde ☹ harbiki onu çok seviyoruz seveceğiz umarım oda bizi sefer zamanla :(
Daha çok yeni az sabır bizler tanımadığımız kişilere nasıl uzak kalırsak onlarda tüm canlılar da aynı davranır
Az sabır ve zaman gerekli 😊🤲

• Like

Yaz

Yeni Üye
Daha çok yeni az sabır bizler tanımadığımız kişilere nasıl uzak kalırsak onlarda tüm canlılar da aynı davranır
Az sabır ve zaman gerekli 😊🤲
Herşey için bilgiler için çok teşekkür ederim ben bu grubu çok eskiden beridir biliyorum eskidende civcivlerim varken kullanırdım hiç değişmemiş aynı samimiyet aynı güzellik hayırlı günleriniz olması dileğiyle tekrardan teşekkürler ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herşey için bilgiler için çok teşekkür ederim ben bu grubu çok eskiden beridir biliyorum eskidende civcivlerim varken kullanırdım hiç değişmemiş aynı samimiyet aynı güzellik hayırlı günleriniz olması dileğiyle tekrardan teşekkürler ☺
Rica ederiz😊 her zaman yazabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız 🥰biz bir aileyiz ve önceliğimiz sağlık 😊🤲

• Like

Yaz

Yeni Üye
Ve bir de herhalde sarı ve yeşil renkte plastik tünek kullanıyorsunuz lütfen tahta tünek kullanın ayakları mantar kapabilir plastik tünekten hem tahta tünek sayesinde kendi tırnaklarını da törpülerler kesmenize gerek kalmaz.
Hayırlı akşamlar tekrardan rahatsız ediyorum sizi kuşa yeni bir tünek aldım sizce bu tiner doğru mu plastik değil biraz büyük kafese sıgmadı ama mantar hastalığına yakalanmasından iyidir yakından daha büyük bir kafes alınca daha rahat olacak zaten size bir sormak istedim birde bu akşam kafesini açtım çıksın dşye çünkü kafes çok küçük üzüldüm biraz rahat etmesini istedim ama çıktığı an heryere uçtu bir yere konamadı çok korkuyor sonra atığım fotoğraftaki yere düştü orda öyle kaldı kafesi açtığıma pişman oldum çok üzüldüm acı çekti resmen yani kime sorsam normal yeni geldi diyor evet doğru ama ne bileyim kendisini çok sevdim üzülüyorum böyle benden korktugunu görünce bir size sorayim dedim normal değil mi bunlar yemekte çok yediğini görmedim yani verebileceğiniz tavsiyeler varmı alıştırmam için kendime bu arada kusura bakmayın çok karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hayırlı akşamlar tekrardan rahatsız ediyorum sizi kuşa yeni bir tünek aldım sizce bu tiner doğru mu plastik değil biraz büyük kafese sıgmadı ama mantar hastalığına yakalanmasından iyidir yakından daha büyük bir kafes alınca daha rahat olacak zaten size bir sormak istedim birde bu akşam kafesini açtım çıksın dşye çünkü kafes çok küçük üzüldüm biraz rahat etmesini istedim ama çıktığı an heryere uçtu bir yere konamadı çok korkuyor sonra atığım fotoğraftaki yere düştü orda öyle kaldı kafesi açtığıma pişman oldum çok üzüldüm acı çekti resmen yani kime sorsam normal yeni geldi diyor evet doğru ama ne bileyim kendisini çok sevdim üzülüyorum böyle benden korktugunu görünce bir size sorayim dedim normal değil mi bunlar yemekte çok yediğini görmedim yani verebileceğiniz tavsiyeler varmı alıştırmam için kendime bu arada kusura bakmayın çok karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir
Herşey normal tünek ahşap olsa daha iyi olurdu, kafes ufak büyük alınca oyuncakta asarsınız rahat eder

Yaz

Yeni Üye
Herşey normal tünek ahşap olsa daha iyi olurdu, kafes ufak büyük alınca oyuncakta asarsınız rahat eder
Ahşap tünek diye aldım ama sanırım norma ahşap değil bügün bakarım teşekkür ederim

Yaz

Yeni Üye
Bunlar olur mu bunlarıfa aldığımda bir eksik kalıyor mu sizce
Ekli dosyayı görüntüle 98531

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

Yaz

Yeni Üye
Bunlar da güzel çok severler kafesinin fotoğrafını en son halini atar mısınız eksik bir şey varsa söyleyebilirim ve kullandığınız vitamin probiyotiklerin fotoğrafını
Akşam eve geçince atacağım kafesin herşeyin son halini vitaminde daha alamadık pazartesi günü alacağız ama şuan olduğum böyle İtalyan vereceğiniz bir marka varmı yarın gidince göstereyim marka ismini vardır belki ben zaten 1 2 hafta sonra İstanbul döneceğim kuş burda abimlerde kalacak herşeyini kusursuz hazırlayıp gitmek istiyorum vereceğiniz her bilgi benim için çok değerli tekrardan çok teşekkur ederim size kusura bakmayın uzun mesajlar yazıyorum biraz

Yaz

Yeni Üye
Birde
Bunlar da güzel çok severler kafesinin fotoğrafını en son halini atar mısınız eksik bir şey varsa söyleyebilirim ve kullandığınız vitamin probiyotiklerin fotoğrafını
oyuncak ne akacağımı bilemedim varmı f
şimdilik böyle yaptım çünkü yemek kapı büyük ordan yiyemez dedi bir arkadaşım buyuzden o eski kafesteki yuvarlak yemek kapınıza koydum ve tünellere gelince ahşap olan böyle kötü duruyor pazartesine kadar böyle idare etse pazartesi günü kafesi gösterip 2 tane tünek istesem petchop yerinden ahşap olur mu sizce onun dışında oyuncaklarıda nereye koyacagımı bilemedim böyle yaptım şimdilik kafese koysam olur mu sizce böyle
Ekli dosyayı görüntüle 98539

Yaz

Yeni Üye
Birde
oyuncak ne alacagımı bilemedim varmı f
şimdilik böyle yaptım çünkü yemek kapı büyük ordan yiyemez dedi bir arkadaşım buyuzden o eski kafesteki yuvarlak yemek kapınıza koydum ve
Ekli dosyayı görüntüle 98539

Son düzenleme:

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Genel olarak güzel kafes düzeni ama ballı kraker vermeyin lütfen çok zararlı o onun yerine daldarı verebilirsiniz bayılırlar daldarına. Oyuncak için güzel şeyler siz kendiniz de alıp deneyebilirsiniz zilli şeyler kemirmeli şeyler severler. Vitamin ve probiyotik olarak gerwit w , entrobac , bt amin alın hepsi aynı marka röhnfried. Bölünmüş olarak almanızı tavsiye ederim çünkü tam şişesi son kullanma tarihine kadar bitmez ondan dolayı geri kalanı çöp olur.

Üst Alt