• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşu

Yaz

Yeni Üye
Selam abiler ablalar nasılsınız küçük yeğenime hediye olarak aldım muhabbet kuşu diye biliyorum ama muhabbet kuşunun hangi türü yani detaylı bilgi sahibi olamadım size güzel bir kuş mu yani güzel derken tabiki her kuş güzeldir yani bakımı kolay mı veya ne bileyim pişman olunur mu sonra iyi yanları nedir kötü yanları şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar cümletten biraz karışık yazdım umarım anlamışsınızdır beni Ekli dosyayı görüntüle 98247

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Selam abiler ablalar nasılsınız küçük yeğenime hediye olarak aldım muhabbet kuşu diye biliyorum ama muhabbet kuşunun hangi türü yani detaylı bilgi sahibi olamadım size güzel bir kuş mu yani güzel derken tabiki her kuş güzeldir yani bakımı kolay mı veya ne bileyim pişman olunur mu sonra iyi yanları nedir kötü yanları şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar cümletten biraz karışık yazdım umarım anlamışsınızdır beni Ekli dosyayı görüntüle 98247
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir erkek
Yetişkin 2 yaş üzerinde yerli bir muhabbet kuşu 😊
Yemini suyunu vitaminini verin gerisi taktiri ilahi 😊🤲

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Küçük derken yeğen kaç yaşında.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Diğer konu kilit tek konu altında yazın görünür konu üste çıkar😊
Sarı olan sevda papağanıdır
Gagaları çok serttir muhabbet kuşunu dövebilir hatta parçalayabilir 😔farklı kafeslerde beslenebilir

Yaz

Yeni Üye
Teşekkür ederim aldığımda hiç bir bilgi soramadım sadece erkek olduğunu biliyordum yaşını öğrenmem güzel oldu birde kafesi küçük buyuzden genelde heryeri kapatıp odada onu kafes dışında bırakmayı düşünüyorum birde sizce mama hariç yiyeceği yemekler varmı marul felan vereyim benle sabahları yesin kahvaltıda :)))
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir erkek
Yetişkin 2 yaş üzerinde yerli bir muhabbet kuşu 😊
Yemini suyunu vitaminini verin gerisi taktiri ilahi 😊🤲

Yaz

Yeni Üye
Birde vermek istediğiniz ekstra bilgiler varsa isterim yanı ısırırmı hiç bilgim yok araştıracağım biraz ama sizler gibi kuşlardan iyi anlayan kişilerden hocalarımdan bilgi almak beni mutlu eder saygılarımla

Son düzenleme:

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Teşekkür ederim aldığımda hiç bir bilgi soramadım sadece erkek olduğunu biliyordum yaşını öğrenmem güzel oldu birde kafesi küçük buyuzden genelde heryeri kapatıp odada onu kafes dışında bırakmayı düşünüyorum birde sizce mama hariç yiyeceği yemekler varmı marul felan vereyim benle sabahları yesin kahvaltıda :)))
Normal muhabbet kuşu için muhabbet kuşu yemi cennet papağanı için cennet papağan yemi alın verin onun dışında elma , biber belki marul , ve
Röhnfried gerwit w
Röhnfried bt amin
Röhnfried entrobac verin kullanımı :
haftada 1 ve 1 gün aralarla
pzt gerwit
salı sade su
çarşamba entrobac gibi
daldarıyı çok severler ödül olarak verebilirsiniz normalde de yiyebilirler kızıl darı
grit kuş kumu ve kuş kömürü de kafesinde sürekli ayrı bir küçük yemlik veya suluğun içinde olabilir onlar ihtiyaçları olduğu zaman yerler
kalamar kemiği de alabilirsiniz bunları verebilirsiniz

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Birde vermek istediğiniz ekstra bilgiler varsa isterim yanı ısırırım hiç bilgim yok araştıracağım biraz ama sizler gibi kuşlardan iyi anlayan kişilerden hocalarımdan bilgi almak beni mutlu eder saygılarımla
Kafesi boyalı olmasın kemiriyorlar ve zehirlenirler

• Like
Tepkiler: Yaz

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ve bir de herhalde sarı ve yeşil renkte plastik tünek kullanıyorsunuz lütfen tahta tünek kullanın ayakları mantar kapabilir plastik tünekten hem tahta tünek sayesinde kendi tırnaklarını da törpülerler kesmenize gerek kalmaz.

Furkan82828282

Müdavim
Ve bir de herhalde sarı ve yeşil renkte plastik tünek kullanıyorsunuz lütfen tahta tünek kullanın ayakları mantar kapabilir plastik tünekten hem tahta tünek sayesinde kendi tırnaklarını da törpülerler kesmenize gerek kalmaz.
Çok doğru mantar yapar plastik tünek birde altına kağıt koymayın kemire bilirler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Birde vermek istediğiniz ekstra bilgiler varsa isterim yanı ısırırım hiç bilgim yok araştıracağım biraz ama sizler gibi kuşlardan iyi anlayan kişilerden hocalarımdan bilgi almak beni mutlu eder saygılarımla
Sebzeler makalede var, marul sık vermeyin ishal yapar ve vücudundan suyu çeker çok idrar yapar
😊

Yaz

Yeni Üye
Teşekkür ederim bir kaç gün içinde alacağım nota kaydettim dediğinizi böyle bilgilere açığım hiç bir bilgim yok çünkü kuşlarla ilgili sizler sayesinde öğreneceğim

Yaz

Yeni Üye
Teşekkür ederim sa aldım yazdıklarınızı uygulayacagım

Normal muhabbet kuşu için muhabbet kuşu yemi cennet papağanı için cennet papağan yemi alın verin onun dışında elma , biber belki marul , ve
Röhnfried gerwit w
Röhnfried bt amin
pzt gerwit
salı sade su
çarşamba entrobac gibi
daldarıyı çok severler ödül olarak verebilirsiniz normalde de yiyebilirler kızıl darı
grit kuş kumu ve kuş kömürü de kafesinde sürekli ayrı bir küçük yemlik veya suluğun içinde olabilir onlar ihtiyaçları olduğu zaman yerler

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Teşekkür ederim sa aldım yazdıklarınızı uygulayacagım
Rica ederim siz yine de vitamin kullanımını siteden tam olarak öğrenin veya @Demet bükay Hanım yardımcı olabilir bu vitaminler kesin kullanılacak ama bazı zamanlarda birden çok kez kullanılıyormuş ben tam hatırlamıyorum ondan dolayı siteden veya Demet Hanım yardımcı olacaktır.

Yaz

Yeni Üye
Röhnfried gerwit w
Röhnfried bt amin
pzt gerwit
salı sade su
çarşamba entrobac gibi
Bu arada hiç ses çıkarmıyor sizce sesli bir kuş türü mü zamanla çiğ çiğ yapar mı :)

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu arada hiç ses çıkarmıyor sizce sesli bir kuş türü mü zamanla çiğ çiğ yapar mı :)
Yeni geldi size paylaştığım makalede ne gerekli hepsi yazılı okuyun lütfen
Kuş Sahiplenme Rehberi

• Like
Tepkiler: Yaz

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Muhabbet kuşu eve bugün yeni geldi kafeste halen hiç ses çıkarmadı
Çok normal siz onunla konuşun edin o söyler oyuncak da alabilirsiniz kafesinin içine zilli kemirmeli şeyler hoşuna gidiyor onların ve genelde gördüğüm metal parlak şeyler de hoşuna gidiyor belki ona göre bir şey alabilirsiniz. Daha yeni gelmiş çok korkutmamaya çalışın size ortama alışsın ve sabit kalsın kafesi orayı evi olarak öğrensin.

Üst Alt