• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUŞU

Selensi

Aktif Üye
MERHABAA. YAKLAŞIK 3 SENEDİR BAKTIĞIM MUHABBET KUŞUM SON GÜNLERDE ÇILDIRMIŞ GİBİ DAVRANIYOR VİDEOSUNUDA EKLİCEM NEDEN BÖYLE YAPIYOR OLABİLİR. DİŞİ BU ARADA

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba Eşi varmı ? yoksa bir erkek eş ile düzene girecektir

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kızgınlığa girmiş, Bir erkek alarak yavru alabilirsiniz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
O yüzdendir ev ısısı müsaitse duş almasını sağlayabilir elma yedirebilir tohumlardan kızıştırıcı olanları çıkarabilirsiniz

MUGUET

Yeni Üye
MERHABAA. YAKLAŞIK 3 SENEDİR BAKTIĞIM MUHABBET KUŞUM SON GÜNLERDE ÇILDIRMIŞ GİBİ DAVRANIYOR VİDEOSUNUDA EKLİCEM NEDEN BÖYLE YAPIYOR OLABİLİR. DİŞİ BU ARADA
Merhaba 🌹
Bizim Coco Bey'de 2 haftadır aynı bu şekilde kumanda ile hırslı bir şekilde aşk yaşayıp hırsını alamayıp kulaklarıma saldırıyordu şimdi biraz duruldu 🐦 Harika bir çift olabilirlermiş :D @The Search hocamın dediklerini uygulayınız yeterli olacaktır. Olmaz ve ısrarla uzun süre devam ederse bu durumu denildiği gibi bir eş almanız çözecektir. Ayrıca ben de biraz yumurta,havuç, keten tohumu ve daldarıyı Coco'ya kontrolsüz verdiğimi farkedip hemen kestim ve kumandayı sakladım unutsun diye.

Selensi

Aktif Üye
Merhaba 🌹
Bizim Coco Bey'de 2 haftadır aynı bu şekilde kumanda ile hırslı bir şekilde aşk yaşayıp hırsını alamayıp kulaklarıma saldırıyordu şimdi biraz duruldu 🐦 Harika bir çift olabilirlermiş :D @The Search hocamın dediklerini uygulayınız yeterli olacaktır. Olmaz ve ısrarla uzun süre devam ederse bu durumu denildiği gibi bir eş almanız çözecektir. Ayrıca ben de biraz yumurta,havuç, keten tohumu ve daldarıyı Coco'ya kontrolsüz verdiğimi farkedip hemen kestim ve kumandayı sakladım unutsun diye.
Hayvancağıza haksızlık ediyorum belki ama eş istemiyorum hiç umarım durulur 😃 yoksa yandık ki ne yandık

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Düzenli banyo yaptırın havuç vs vermeyin ama eş alsanız daha iyi olur