• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşu uyku

OxeyGG

Yeni Üye
Bildiğim kadarıyla bu kuşlar guvende hissettikleri icin yuksek yerlerde yatmayi seviyorlar yani salincaklarinda,benim kuşta hep orda yatardi ama bugunlerde silindir tahtasinin ustunde duruyor sadece kafeste oldugu zamanlar,acaba normal mi yoksa salıncaktamı bir problem vardır baktm ama pek bir şey gormedim sorun olabilecek

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba ailemize hoşgeldiniz
Kuşunuzun resimlerini paylaşır mısınız?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tabanı daha temiz tutalım ve bit kontrolü yapalım gece beyaz bir çarşaf serin üstüne sabah hava aydınlandigi zaman çarşafı kontrol edin

OxeyGG

Yeni Üye
Cevap bu cümlelerde gizli😍
Eline al bak diyorsan elimize geliyor ama ona dokunmamızı sevmemizi istemiyor uzaklaşıyor bizde zorlamıyoruz ama kaşıyor kendisini baya belki normaldir dedim ama sen bak genede dersen incitmeden yakalamaya çalışır bakarım

OxeyGG

Yeni Üye
Örtüsünü örtünce hemen salıncağına çıktı ama hava sıcak diye hayvan sorun yaşamazmı örtü üstündeyken

cimennnn

Tutkulu
Örtüsünü örtünce hemen salıncağına çıktı ama hava sıcak diye hayvan sorun yaşamazmı örtü üstündeyken
Yaşamaz merak etmeyin benim kuşum üstü kapalı uyumaya alıştı üstü açık olunca uyumuyo 4 senedir benimle herhangi bir sorunla karşılaşmadım

Üst Alt