• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu tren yolculuğu

Sümeyya

Aktif Üye
Muhabbet kuşumuzla hızlı tren yolculuğu yapacağız ancak bizim için ilk olacak. Taşıma çantamız , röhnfried probiyotik, vitamin vs hepsi mevcut elimde. Nelere dikkat etmemiz gerekiyor , veterinerden herhangi bir belge almamız gerekiyor mu bilgisi olan varsa çok sevinirim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yolculuklarda bir belge alındığını duymadım. Ne zaman çıkacaksınız gitmeden birkaç gün önce entrobac a başlayın. Trendeki hava akımı olmayan bir yere alınız ki zaten öyle yaparsınız 😊 taşıma çantanız da varmış bence gereken önlemleri almışsınız. Eğer yolculuk çok uzun süre değilse sorun olcağını sanmıyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Nereye gideceksiniz?

Sümeyya

Aktif Üye
Ankara dan Sivas a gideceğiz. İki buçuk saat görünüyor yolculuk Evcil hayvan kurallarını okudum belge vs yazınca kuşlar için de var mı bilemedim. 😊

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Seyahatte parazit ve kuduz aşısı şeklinde seyahat engeli yoktur şeklinde belge istiyorlar veterinerden bende bakıp okudum şimdi ama bu uygulananlar kedi ve köpekler için kuşlarda bunlara gerek olmadığı için belge isterler mi diye yinede isterseniz çağrı merkezine danışın.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ankara dan Sivas a gideceğiz. İki buçuk saat görünüyor yolculuk Evcil hayvan kurallarını okudum belge vs yazınca kuşlar için de var mı bilemedim. 😊
Ona belge gerekmez yolcu yanında taşımada emniyetli şekilde götürebilir yasaldır