• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusu suluk temizleme fırçası 5 tl

Semihzz123

Tutkulu
Bugün Bim e biberon fircasi geldi ama ucundaki süngerleri cikartarak kullanabiliyorsunuz boyutu biraz büyük. Normal internet sitelerinde ismini değiştirip 25 tl ye satılıyor bir gidip bakmanızı öneririm.

Bahar Y.

Müdavim
Bende sadece kuşlarım için kullandığım bulaşık süngerine çatal batırıyorum kolayca ve güzel temizleniyor, aklınızda olsun :)

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Bugün Bim e biberon fircasi geldi ama ucundaki süngerleri cikartarak kullanabiliyorsunuz boyutu biraz büyük. Normal internet sitelerinde ismini değiştirip 25 tl ye satılıyor bir gidip bakmanızı öneririm.
paylaşım için teşekkürler
Önceki geldiğinde temin etmiştim ancak kullanmadım henüz.
Ben suluk işini Akyolda STA nın 50 cc kısa sulukları var onla çözdüm el ile kolayca yıkanabiliyor zaten günlük sularını değiştiriyorum 1 çift kuşta 50 cc suyu 5 günde içmez
bende katkı vereceğim zaman kısa sulukları kullanıyorum, dediğin gibi temizlemesi çok kolay ve su israfını kesinlikle azaltıyor

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
bende katkı vereceğim zaman kısa sulukları kullanıyorum, dediğin gibi temizlemesi çok kolay ve su israfını kesinlikle azaltıyor
Ben sürekli bu sulukları kullanıyorum kısa oluşu ve içme kısmı normal 100 cc suluklarınki gibi normal ebatta, ilaç suluğu gibi içme kısımları dar değil ve yıkaması temizlemesi daha kolay hocam
[/QUOTE]

bende bu suluklardan bahsetmiştim (y)

Üst Alt