• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu solunum yolu hastalıgi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ama birşey sorucam ben haftada iki defa sularına multi vitamin koyyorum kekik suyuyla nasıl yapicam
Siz multivitamin yerine yarın sabahtan kekiki verirsiniz bir de gervit w temin ederseniz o daha iyi bir multivitamin profesyonel ürünler size önerdiklerim ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ama birşey sorucam ben haftada iki defa sularına multi vitamin koyyorum kekik suyuyla birlikte nasıl yapicam iksini
Ayrı günde çay verirsiniz yada çay kaşığı ile içirin suluğa koymayın
Kuyruğu kesildiği için uzamaz😔 kopuk olanlar ölmüştür düşmez
Tek tek çekin sert olanları, yerine taze kuyruk çıkar

ezgi99

Yeni Üye
Siz multivitamin yerine yarın sabahtan kekiki verirsiniz bir de gervit w temin ederseniz o daha iyi bir multivitamin profesyonel ürünler size önerdiklerim ☺
Peki bu kekik suyunu ne kadar süre yapalım çünkü bu süreçte Multi vitamin vermeyeceğim kekik suyuyla ilerleyeceğim yada çay kaşığı ile iciririm vitamin vermeyede devam ederim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Peki bu kekik suyunu ne kadar süre yapalım çünkü bu süreçte Multi vitamin vermeyeceğim kekik suyuyla ilerleyeceğim yada çay kaşığı ile iciririm vitamin vermeyede devam ederim
Bugün burnuna pamukla pansuman yapar gibi bas çek yapın, sadece bugün damlatın ağzına ☺

Sati

Paylaşımcı
Ölü tüy acımaz😊dün cennetime yaptım kuluçkada hepsi kırılmış diken gibiydi, çektim kanama dahi olmadı😊
Demet Hocam hayırlı geceler,
Görseldeki kuyruk ta ölümü, bu hasta oğlum, ilaçlar tüy kalitesini iyice düşürdü beyaz prensimin bunu da gözlemliyorum, su işi ilaçsız çözsek çok iyi olurdu ama şu an yapacak bir şey yok hala tam yemiyor ve ötmüyor neyse konu bu değil de yarın özel konu açacağım video yakalayabilirsem garip bi durum var.
İyileştirirebilirsem çekmemiz mi gerekir ?
WhatsApp Görsel 2025-07-02 saat 23.21.19_4cdead4e.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet Hocam hayırlı geceler,
Görseldeki kuyruk ta ölümü, bu hasta oğlum, ilaçlar tüy kalitesini iyice düşürdü beyaz prensimin bunu da gözlemliyorum, su işi ilaçsız çözsek çok iyi olurdu ama şu an yapacak bir şey yok hala tam yemiyor ve ötmüyor neyse konu bu değil de yarın özel konu açacağım video yakalayabilirsem garip bi durum var.
İyileştirirebilirsem çekmemiz mi gerekir ?
Ekli dosyayı görüntüle 90078
Merhaba kırık tüy ölü evet😊onu alabilirsiniz sıkıntı olmaz, köklerini üfleyince yada Elinizle bakın, sert olur iğne gibi hatta çalı gibi
Çekebilirsiniz😊
Kursaktan besleme yapıyor musunuz iştahı nasıl