• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu sol ayak kullanamıyor

suzisuzi

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Neşesinde çok değişiklik yok. Üstüne basmıyor, uçup konarken dengesini sağlarken zorlanıyor
Hastalık Belirti Tarihi
4 Eyl 2024
Merhaba, dün gece farkettim ki sol ayağını zorunlu olmadığı sürece kullanmıyor. Aslında bir kaç gün öncede havada gördüm ama kendisi dinlenme modunda olunca garip gelmemişti. Şuan ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, dün gece farkettim ki sol ayağını zorunlu olmadığı sürece kullanmıyor. Aslında bir kaç gün öncede havada gördüm ama kendisi dinlenme modunda olunca garip gelmemişti. Şuan ne yapmalıyım
Merhaba geçmiş olsun, imkanınız varsa rontgen çektirin, yoksa incitmiş, burkmuş olabilir, önlem amaçlı ve ağrının azalması için voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz, masaj yapın sürünce, ağrısı keser rahatlatır

suzisuzi

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim şimdi krem geliyor hemen süreceğim biraz sis ve morluk var ayağında dokudun tuttum hareket ettirdim sol baldirda bir şişlik var gibi geliyor orayida ekledim bastırdım sesi çıkmıyor

Ekli dosyalar

TG SPAA

Paylaşımcı
Ağrı kesici krem iyileştirir kulak çöpünün bir kenariyla kremi sur diğeriyle masaj yap gece sürsen yeter

cansumavis

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim şimdi krem geliyor hemen süreceğim biraz sis ve morluk var ayağında dokudun tuttum hareket ettirdim sol baldirda bir şişlik var gibi geliyor orayida ekledim bastırdım sesi çıkmıyor
Benim kuşumda da aynı sorun var şu an nasıl oldu sizinki

cansumavis

Yeni Üye
Siz kuşunuza röntgen çektirdiniz mi? Tunegi kavrayabiliyor mu şu an?
Veteriner 6da kapattığı için gidemedim bugün.Ayağını tüneğe koyuyor gibi ama ağırlık vermiyor tam kapatmadan duruyor ayağı tünekte bir süre sonra da ayağını tekrar yukarı kaldırıyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Veteriner 6da kapattığı için gidemedim bugün.Ayağını tüneğe koyuyor gibi ama ağırlık vermiyor tam kapatmadan duruyor ayağı tünekte bir süre sonra da ayağını tekrar yukarı kaldırıyor
Siz yatmadan voltaren krem sürebilirsiniz veya dolgit de olur. Söylemiştim size sanırım

suzisuzi

Yeni Üye
Benim kuşumda da aynı sorun var şu an nasıl oldu sizinki
Merhaba, ben İzmir e kuş hastanesine götürdüm tedavi başladık ama bir kaç saat evvel maalesef bize veda etti. L vitamin mineral ve yem desteği gözlem şart. Zaten yapıyoruzda demek istediğim biz biraz geç farkediyoruz iş işten gecmis oluyor genellikle. Kuşlar kolay kolay tedavilere cevap veremiyor. Minicik bunyeleri ilaçlar ağır geliyor. Çok geçmiş olsun. Kolaylıkla sağlıkla iyileşsin 😇

Üst Alt