• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Muhabbet kuşu siyah dışkı

Baybars

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
8 Nis 2026
Merhabalar, 1.5 gün önce yeni bir rainbow yavru aldım. 1 aylık şu an kuş hiç yem yemedi. Yeme düştüğü söylendi. Dışkı rengi siyah gibi ve endişelenmeye başladım. Yemesini beklemeli miyim kendim beslemeli miyim? Beslemeliysem ne yem önerirsiniz?

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba hoşgeldiniz kuşunuz hanenize hayırlı olsun 😊
Yemediyse kendiniz besleme yapın yapamazsaniz aldığınız yere danışın bir kaç gün baksınlar toparlaninca geri alırsınız.Beslemeyi kendiniz yapacaksınız acil olduğu için a21 mama alın hazırlayarak şırınga ile yedirin.Birde vücut ısısını dengede tutunuz sıcak yerde dursun

Baybars

Yeni Üye
Merhaba hoşgeldiniz kuşunuz hanenize hayırlı olsun 😊
Yemediyse kendiniz besleme yapın yapamazsaniz aldığınız yere danışın bir kaç gün baksınlar toparlaninca geri alırsınız.Beslemeyi kendiniz yapacaksınız acil olduğu için a21 mama alın hazırlayarak şırınga ile yedirin.Birde vücut ısısını dengede tutunuz sıcak yerde dursun
merhabalar

Baybars

Yeni Üye
Hoşbuldum :)
Evet eve geleli 1.5 gün oldu daha ama yemek yemedi. Şırınga ucu şart mı yoksa kendisi şırıngayla uzatsak yiyebilir mi? Olur ev sıcak

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hoşbuldum :)
Evet eve geleli 1.5 gün oldu daha ama yemek yemedi. Şırınga ucu şart mı yoksa kendisi şırıngayla uzatsak yiyebilir mi? Olur ev sıcak
Merhaba, darıyı tüneğe yakın bir yere asın yerde olmaz dışkılar,
⚠ Plastik tünek bakteri yayar yerine ahşap tünek kullanın lütfen sağlığı açısından gereklidir
Suluğu durduğu tüneğe yerleştirin görsün
Şiringa ile olur yada çaykaşığı ile verebilirsiniz
Su içirin mutlaka günde en az 2 kez

Üst Alt