• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu siyah dışkı yapıyor

m-b-g-n-c

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba bugün eve geldiğimde kuşumun siyah renkte diskiladigini gördüm 2 saat öncesine kadar normal dışkılıyordu. Annem kuşun kafesine kum koymuş 2 saat önce ondan dolayı olabilir mi. Ötmesinde halinde keyfinde falan hiçbir sorun yok. Dışkı resmi de buradaEkli dosyayı görüntüle 9598

Emre A.

Tutkulu
anlık değişmeler olabiliyor yem olması gibi genel dışkıya bakmak lazım yediklerini anında işledikleri için değişimler olabiliyor genel dışkısı normal hareketlerinde problem yoksa sorun yok

siyah bir şey kemirmiş olabilir benim kuş pimapenin lastiğini kemirmişti ondan olmuştu takip yapın dediğim gibi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaşlar merhaba bugün eve geldiğimde kuşumun siyah renkte diskiladigini gördüm 2 saat öncesine kadar normal dışkılıyordu. Annem kuşun kafesine kum koymuş 2 saat önce ondan dolayı olabilir mi. Ötmesinde halinde keyfinde falan hiçbir sorun yok. Dışkı resmi de buradaEkli dosyayı görüntüle 9598
Yediğine göre dışkı değişebilir kumun içinde kömur vs varsa oda değişiklik yapabilir. Takip edin

Üst Alt