• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu sağlıklı mı

Bahar Y.

Müdavim
Hocam kuşta hastalık yok neden bu kadar tedirginsiniz ki? Gece vakti kuşlar kendini kabartıp uyuyabilir sağlıklı olsa bile, gayet normaldir dışkı fotoğrafı atın bakalım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yem ne veriyorsun? Ve ekstra suyuna veya başka bişey veriyor musun? Verdiklerini resim olarak ekler misin

Bahar Y.

Müdavim
Su içtiğini görmedim kaldırmıştım fakat üşüyor sanırım farklı biley örttüm
Kuşlar kolay kolay üşümez, oda sıcaklığı en düşük ne kadar olabilir ki, kuşu strese sokmayın boş yere derim ben, stresten dışkı değişimi olabilir dün attığınız dışkılar gayet güzelmiş

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yemini kapalı alırsın👍 kum verebilirsiniz.. daldari da ver o da besleyeci olur..

İbrahim0423

Yeni Üye
Kuşlar kolay kolay üşümez, oda sıcaklığı en düşük ne kadar olabilir ki, kuşu strese sokmayın boş yere derim ben, stresten dışkı değişimi olabilir dün attığınız dışkılar gayet güzelmiş
Böyle 1 tane dışkı var ne tür vitaminler verebilirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkı rengi yediklerini işaret ediyor o yüzden sordum..aspur ve darı verin sonra tekrar dışkı resmi yollayın bakalım 👍

Bahar Y.

Müdavim
Bazen hep aynı yerde duruyor bazen çok haraketli kuşlarla ilgili video izliyorum oda bağırıyor az önce aynı dışkıyı yaptı ve bağırmaya başladı
Gün içinde hareketliyse sorun yoktur, söylenenleri temin edip verdikten sonra tekrardan dışkı fotoğrafı ekleyin ve sadece tavsiye daha bilindik bir yem markasına geçiş yapabilirseniz güzel olur

Üst Alt