• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu sağlıklı mı

İbrahim0423

Yeni Üye
Gün içinde hareketliyse sorun yoktur, söylenenleri temin edip verdikten sonra tekrardan dışkı fotoğrafı ekleyin ve sadece tavsiye daha bilindik bir yem markasına geçiş yapabilirseniz güzel olur
Örnek verebilirmisiniz yem markası kimi zaman çok hareketsiz bazen çıldırıyor tünekden tüneye aşağıya salıncağına

Mertt_

Aktif Üye
Dışkının rengini çok açık gördüm ve aradada sadece beyaz sıvı atıyor nedeni nedir ve çok ciddi bir sorun mu?

İbrahim0423

Yeni Üye
Bugün kuşu uçurmayı düşünüyorum uygun olur mu 2.5 gün oldu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yeni konu açarak altını temizleyip kağıt havlu koyun güncel dışkı resmi görelim

İbrahim0423

Yeni Üye
Kuş şuan sağlıklı gibi maşallah dışkıları da normal kafesinden çıkmak istediğinde ötmeye başlıyor hep yukarıdaki tünekde duruyor sanırım yüksek yerde güvende hissediyorlarmış o yüzden kuşu yıkamalımıyım baya uçuyor ama elimde hiç durmuyor ısırıyor kaçıyor meyve sebze vermeli miyim

Bahar Y.

Müdavim
Kuş şuan sağlıklı gibi maşallah dışkıları da normal kafesinden çıkmak istediğinde ötmeye başlıyor hep yukarıdaki tünekde duruyor sanırım yüksek yerde güvende hissediyorlarmış o yüzden kuşu yıkamalımıyım baya uçuyor ama elimde hiç durmuyor ısırıyor kaçıyor meyve sebze vermeli miyim
Havalar yıkamaya uygun değil, ki zaten kendimiz yıkamamalıyız onlar yeteri kadar suyla kendileri yıkanırlar

İbrahim0423

Yeni Üye
Kuş ötüyor azda olsa konuşmaya çalışıyor bazen uyukluyor gibi şuan hiç susmuyor ötüp duruyor çok hareketli elime gelmeye başladı hergün uçuruyorum vitamine gerek varmı kendini kaşıyordu az önce yıkamakta istemiyorum ne yapabilirim tüneğe atlıyor aşşağı iniyor hiç susmamaya başladı :D

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Haftada bir kez de olsa vitamin verebilirsiniz 👍

İbrahim0423

Yeni Üye
Ne önerirsiniz vitamin yıkayayımmı çok haraketlide oluyor haraketsizde 2-3 günde suyunu ve yeminin kabuklarını alıyorum altınıda 3-5 günde temizliyorum yaşım küçük okulum gereği çok ilgilenemiyorum uçuruyorum hergün ama çok konuşmuyorum dün bişiler diyordu ama

İbrahim0423

Yeni Üye
Çok kaşınıyor örtü yüzünden sanırım bitlenmiş ne yapayim

Üst Alt