• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu sağlıklı mı

İbrahim0423

Yeni Üye
2 gün önce bir kuş almıştım meğerse hastaymış bugün öldü petshopa geri gittiğimde bana yeni bir kuş verdi kafesi dezenfekte ettim ve bu kuşu koydum acaba sağlıklı mıdır kuş titriyor ev soğuk ama havlu koydum alışması İçin 3-4 gün ellemiyicem odada 3 tane akvaryum var balıkların kokusu onu rahatsız edermi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
3 akvaryum varsa içerisi zaten nemli olur ekstra havluya gerek yok kuş yem yiyor mu? Kabarma yoksa sıkıntı yok alışır

İbrahim0423

Yeni Üye
3 akvaryum varsa içerisi zaten nemli olur ekstra havluya gerek yok kuş yem yiyor mu? Kabarma yoksa sıkıntı yok alışır
Yem yediğini görmedim çok haraketliydi geldiğinde direk uçmuştu yanına geldiğimde az da olsa kabarıyor dışkısında sıkıntı var mı evin içinde ben bile üşüyorum havlu dursa daha mantıkı gibi geldi bana önceki kuş uçmayı bırak tünekden tüneye bile nadiren geçiyordu

Bahar Y.

Müdavim
Kuşunuzda şuan anormal bir durum yok, çoğu kuş uyurken kendini kabartır, gündüz aktif olması gerekirken kabarıksa hasta diyebiliriz

İbrahim0423

Yeni Üye
Kuşunuzda şuan anormal bir durum yok, çoğu kuş uyurken kendini kabartır, gündüz aktif olması gerekirken kabarıksa hasta diyebiliriz
Eve getireli 3-4 saat oldu sabah bakıp bilgilendiricem teşekkürler birde mümkünse yaşını tahmin edebilirmisiniz çok saolun cevaplarınız İçin vitamın almama gerek varmı?

Bahar Y.

Müdavim
Eve getireli 3-4 saat oldu sabah bakıp bilgilendiricem teşekkürler birde mümkünse yaşını tahmin edebilirmisiniz çok saolun cevaplarınız İçin vitamın almama gerek varmı?
3-3 buçuk aylık gibi gördüm fakat gündüz aydınlıkken tekrar atın, multivitamin ve probiyotik alabilirsiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Elle besleme mamasi ve aparatı temin ediniz bir süre elle besleyin ve suyuna probiyotik verin yerini sıcak tutun durumu ile ilgili bizi bilgilendirin

İbrahim0423

Yeni Üye
Birde kuş önce ayağını arkaya atıyor sonra kanatlarını açıyor ve ağzını açıyor normal mi bu

İbrahim0423

Yeni Üye
ağzından çatur çutur sesler geliyo yemde yemiyo nedeni nedir gagasıınmı gıcırtıyor napıyorsa

Üst Alt