• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşu mantar

kdsv

Aktif Üye
Kuşa daha geniş kafes alabilir misiniz üzüldüm hareket etmek istiyor alan sınırlı, ek olarak teller mahvolmuş durumda, kaşınması anormal derecede bit kontrolü yaptınız mı
Telleri yiyor bizim minnak o yüzden bazen biz soyuyoruz

kdsv

Aktif Üye
İzlediğiniz kadarı ile acaba kursak mantarı belirtisi mi yoksa deri mantarı mı

Bahar Y.

Müdavim
Bana göre ikiside değil, kuşta sindirim sorunu var bit var sanırım, grit kum temin ediniz ve vilmectin ense damlası 👍🏻

kdsv

Aktif Üye
İlk veteriner e gittiğimizde bir buçuk ay önce ivermectin bit ilacı verdik 1 haftada bir toplam 2 hafta sonra bide veteriner hekim 2 hafta önce sanırım sürmüştü birde bit olsa derisindeki sarı pul vb şeyler az da olsa neden olsun ki bi de o var sindirim sıkıntısı da polivit den olabilir sanırım ama kum tavsiyesi için teşekkür ederim yemi de bundan sonra değiştireceğiz

kdsv

Aktif Üye
Ayrıca veteriner hekim neden mantar diye değerlendirsin birde böyle bi soru var ama sindirim sıkıntısı olduğu sanırım bariz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gittiğiniz hekimin kanatlı hayvanlarla ilgili uzman olduğundan emin misiniz? Çünkü ben kendi 3 yaşındaki çocuğuma aşırı derecede değerleri düşük olduğu için kullanıyorum, ve ona bile yarım ölçek ve ayda bir ara vererek kullanıyorum. Yani insana bile ağır olan bir multivitamini kuşa vermek çok sağlıksız gerçekten

Üst Alt