• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu kuyruk atması

Suna kalan

Aktif Üye
Merhaba benim iki tane erkek muhabbet kuşum var.

Bunlardan videoda gördüğünüz gibi mavi olan kuyruğunu yukarı aşağı şekilde sallıyor. Ve videonun sonuna doğru yaptığı gibi oyuncağı ile çiftleşmeye çalışıyor.

Kuyruk sallamasının sebebi nedir?

Veya fazla kilodan dolayı mı sallıyor?

Yağlanma mı var?

Araştırdığıma göre astım veyahut yağlanma olabilirmiş. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

Mert G.

Paylaşımcı

Bunlardan videoda gördüğünüz gibi mavi olan kuyruğunu yukarı aşağı şekilde sallıyor. Ve videonun sonuna doğru yaptığı gibi oyuncağı ile çiftleşmeye çalışıyor.

Yağlanma mı var?

Araştırdığıma göre astım veyahut yağlanma olabilirmiş. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler
Merabalar video gormedem cevap vermek mümkün değil acikcasi

Çaylak

Paylaşımcı

Yağlanma mı var?

Şimdiden teşekkürler
Streamable.com üzerinden video yükleyip atarsanız daha iyi olabilir videosuz yorum yapamazlar

Mert G.

Paylaşımcı
Kuyruk sekmesi var gibi geldi acikcasi ve kusunuz iyice kizginlasmis hocalarim gorunce daha iyi yorum yapacaklardir iyi forumlar dilerim

Suna kalan

Aktif Üye
aşağıda olan yeşil kuş neden öyle yapıyor hiç takılmadınız mı buna şahsen benim kuşum da aynısını yapıyor
Bu hareketi kuşlarımın ikiside yapıyor çoğu zaman gagalarını kaşımak kafalarının okşanma ihtiyacını karşılamak için yaptıklarını biliyorum bu yüzden bu konuda endiselenmiyorum

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben kuşlarinizda herhangi bir problem göremedim maşallah 🙏🏻 ama kuşların rahatlaması açısından forumumuzda kekik çayı ve spreyi tarifi var onları uygulayın. Aynı zamanda bağışıklığı güçlendiren multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Haftanın farklı günlerinde bu ikisini uygulayın 🙏🏻

Suna kalan

Aktif Üye
Ben kuşlarinizda herhangi bir problem göremedim maşallah 🙏🏻 ama kuşların rahatlaması açısından forumumuzda kekik çayı ve spreyi tarifi var onları uygulayın. Aynı zamanda bağışıklığı güçlendiren multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Haftanın farklı günlerinde bu ikisini uygulayın 🙏🏻
Dediğiniz Multi vitamin ve probiyotik bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum bir kaç yere daha bakacağım Şehmus abide vardır belki ama ailem internetten alis veriş yapmama izin vermiyor farklı bir multivitamin kullanıyorum ama probiyotik kullanmıyorum önerebileceğiniz başka bir marka varmı onu alabilirim belki kekik çayını yapmayı deneyeceğim ilginiz için teşekkürler

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dediğiniz Multi vitamin ve probiyotik bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum bir kaç yere daha bakacağım Şehmus abide vardır belki ama ailem internetten alis veriş yapmama izin vermiyor farklı bir multivitamin kullanıyorum ama probiyotik kullanmıyorum önerebileceğiniz başka bir marka varmı onu alabilirim belki kekik çayını yapmayı deneyeceğim ilginiz için teşekkürler
Malesef internetten bulabilirsiniz bunları

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kekik çayını mutlaka yapın. Çok basit bir yöntem ve doğal antibiyotik 🙂 zaten kuşlarınızın sağlığı yerinde maşallah telaş edecek bir durum yok 🖐🏻 probiyotik petshoplardan bakabilirsiniz internet ortamindan aileniz izin vermiyorsa ama onlarda içerik olarak zayıf. Arada da kekik spreyini uygulayın. Kuşlarınıza ve size sağlıklı günler dilerim 🙂

Suna kalan

Aktif Üye
Kekik çayını mutlaka yapın. Çok basit bir yöntem ve doğal antibiyotik 🙂 zaten kuşlarınızın sağlığı yerinde maşallah telaş edecek bir durum yok 🖐🏻 probiyotik petshoplardan bakabilirsiniz internet ortamindan aileniz izin vermiyorsa ama onlarda içerik olarak zayıf. Arada da kekik spreyini uygulayın. Kuşlarınıza ve size sağlıklı günler dilerim 🙂
Kekik çayı tarifini nereden bulabilirim Bahar Y. Hocanın sayfasına baktım ama bulamadım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Burdan etiket nasıl yapılır bilmiyorum 🙂 arama butonundan kekik çayı ve sprey tarifi yazın çıkar.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Suna kalan

Aktif Üye
Sağolun ilginiz için teşekkür ederim ☺

Üst Alt