Boncuğun annesi
Yeni Üye
Muhabbet kuşumda ishal vardı.Cırk cırk benzeri sesler nefes almada zorluk tünekte dengede duramama başladı.Veterinere götürdüm ishal halsizlik yapmış zayıflamış dedi.Kuşlarda kan almak riskli dedi almadı.Ağrı kesici iğne yaptı şırıngayla antibiyotik verdi.Suluğuna az su koy içine 3 damla antibiyotik 2-3 damla elimdeki diare ilacından koymamı söyledi.iğneden sonra eve gelince kuş sağa doğru yalpalamaya başladı.Sağ ayağıyla parmağımı kavrıyor sıkıca ama yere basamıyordu.Bir gün sonra tekrar götürdüm iğne yan etki yapmaz zaten geldiğinde de ayağında güç kaybı vardı dedi ve tekrar iğne yaptı.Hayvan yem yemeyi su içmeyi kesti.Taşıma kafesinin etrafını yumuşak bezler koydum tabana yumuşak bez koydum.3. Sabah yine yem yemeyince tekrar götürdüm bakteriyel birşey olabilir ilerleyince sinir sitemini etkiler dedi tekrar iğne yaptı ve 3-4 gün daha iğne yapalım dedi.İğne çok ağır geliyor diye tekrar yaptırmadım.Mamayı suyu çay kaşığıyla
verdim içiyor.B vitamini,diare damlası veriyorum fakat hala ishal ve denge sorunu devam ediyor.Kanatlı uzmanı yok yaşadığım yerde veterinerler de kan alamam riskli röntgen çeksem birşey çıkmaz diyor ne yapacağımı şaşırdım.Lütfen yardımcı olur musunuz
verdim içiyor.B vitamini,diare damlası veriyorum fakat hala ishal ve denge sorunu devam ediyor.Kanatlı uzmanı yok yaşadığım yerde veterinerler de kan alamam riskli röntgen çeksem birşey çıkmaz diyor ne yapacağımı şaşırdım.Lütfen yardımcı olur musunuz
Ekli dosyalar
-
2.3 MB Görüntüleme: 6