• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Hastalığı Ne

GurkanA

Yeni Üye
Selamın Aleyküm İyi Forumlar

Muhabbet kuşum 7 aylık kanatları uzamıyor.Tavsiye üzerine vitaform kullanıyorum yaklaşık bir aydır, kuyruk biraz uzadı ama yine düştü.Bu kuş düzelir mi.Hastalığı nedir.

Saygılar.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tavsiye üzerine vitaform kullanılmaz içerik bakımından ilactirda aynı zamnda BT amin Forte kullanın. Probiyotik temin edin

GurkanA

Yeni Üye
Tavsiye üzerine vitaform kullanılmaz içerik bakımından ilactirda aynı zamnda BT amin Forte kullanın. Probiyotik temin edin
Hocam hiç kanadı olmayan kuşun kartal gibi kanadı çıkmış iki ayda, birisi kullanmış da.Ondan denedim.Sağolun bir de onu deneyeyim.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Vitaformun içeriğinde oksitetrasiklin bulunur buda kustaki b ve k vitaminini baskılar. Her nekadar içeriğinde b vitamini türevleri olsada tüy sorunları için ideal değildir. BT amin Forte iyi gelebilir içeriği amino asit desteği sayesinde daha kullanışlı olacaktır. Probiyotik de alın 1 aya kadar bir zamandır kuşa antibiyotik içerikli bir ürün verdiginizi baz alırsak yararlı bakterileride baya bir hırpalanmış bulunuyorsunuz

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Vitaformla kartal gibi kanadı çıkan kuşun BT amin Forte ile ejderhaya donmesi gerekir içerik bakimindan

GurkanA

Yeni Üye
Hocam benim ki gibi durumu olan bir muhabbet kuşuna, gün aşırı yarım suluğa mercimekten biraz az katıp iki ay kullanmış biri, düzelmiş sorun.O yüzden denedim ben de.Tüyleri olgunlaştı, eskiye göre daha iyi.Sizin dediğiniz ilacı da alacağım.Sağolun.İnşallah düzelir.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dediğim gibi kuşa verdiginiz ürünün içeriğinde oksitetrasiklin var bu etken madde sindirim sistemindeki b ve k vitaminlerinin emilimini azaltır ve mantar enfeksiyonu riskini arttırır.

GurkanA

Yeni Üye
Şimdi baktım nutri premium vitamin+aminoasit var bende, almıştım.Ama işe yaramadı.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
BT aminforte ve probiyotik temin edin. Deneyin. Kullandığınız ürün ilaçtır. İceriginde vitamin barindirsada ilaçtır.

GurkanA

Yeni Üye
Bir aya yakım kullanıyorum uzadı kuyruk düstu yine.Kullanmaya devam ediyorum.Onları da kullanacağım.

GurkanA

Yeni Üye
Neyi kullanmaya devam ediyorsun
Vitaform şuanda kullanıyorum.Kuşum da halsizlik ve ötmeme sorunu vardı, hep uyuyordu.Bu sorunlar kalktı ortadan.Kuyruk tüyü uzadı düştü yine.Eskiye oranla tüyleri iyi.Sizin söylediğiniz ilaçları ve prebiyotikleri de uygulayacağım.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Vitaform antibiyotik icerir bunu sana söyledim. 1 ayı geçkin süredir kullaniyorsun hicmi merak etmedin bu ilacın prospekturunu okumayı. Karaciğer yetmezliği bağırsak florasi çökmesi gibi sorunlara yol açar mantar sorununa yol açar kullandigin takviyelerin emilimini azaltır. Sen hala kuşumun kanadi diyorsun. Karaciğeri iflas etmiş kuşun kanadı çiksa ne olur çıkmasa ne olur. 5-7 günden fazla verilmez bu ilaç.

AlicanG

Paylaşımcı
Vitaform hem antibaktariyel ilaç hem vitamin var içinde genelde baktariyel ishallerde 5-7 gün kullanılır.Sindirim sistemi desteklemek için probiyotik iç organları desteklemek için karaciger böbrek destekleyici takviye kullanın.Bir ay kuş kendini toparlasın kanat için bir konu açın yardımcı olalım.

GurkanA

Yeni Üye
Kuş kendi kendine bağırıyor, etrafına bakıp, sanki birşey varmış gibi.Sorunlu bir durum mudur.

EnesGenç

Eski Forumcu
Video ekelrmisin kuş cakliyisa gıcık oludgu bir şey veya dikkat çekmek için olabilir

GurkanA

Yeni Üye
Kus ceyranda biraz kaldı öldü geçtiğimiz yaz sonu

Üst Alt